reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

A to moje bliźniaki kochane!

P281010_17.240001.JPGP281010_17.230001.JPG

dzidzia1 dzidzia2

Płeć jeszcze nieznana!!

reklama
..aenye jejku, jaki śliczny brzuszek :-) Mam nadzieję, że za 2 tygodnie mój też będzie wyglądał na ciążowy :-) Wiem, że kobiet nie pyta się o wiek, ale ile Ty masz lat? Bo wyglądasz na góra 19 :-) Tylko pozazdrościć, już prawie trójka dzieci, a wygląd licealistki :-)

ayene
podglądam cię i widzę że trzeci muszkieter się szykuje :)
Ty to rzeczywiście nic się nie zmieniasz, wiecznie młoda. A brzuszek już fiu fiu, typowo ciężaróweczkowy i nikt tego już z niczym nie pomyli.

aenye przecudny brzusio :) fakt wygladasz mlodziutko ale ja mam to samo :/ jak wyjde bez make-upu to w sklepie nawet czekoladek z alkoholem mi nie chca sprzedac bez dowodu :/ ale coz przynajmniej bedziemy dlugooo mlode i bez zmarszczek :D hihi
ja musze sobie wkoncu jakas fote strzelic bo od poczatku ciazy nie mam ani jednej, a juz jest co pokazac... Wczoraj kolezanka sie smiala ze jak ja juz teraz mam taki duzy brzuch to co bedzie na koncowce...Nie wiem czemu ale zrobilo mi sie przykro... :(

Aenye - powiem Ci, że chciałabym wyglądać tak rewelacyjnie jak Ty i być z 3 dzieckiem w drodze. :)

Baby - no chłop na schwał. ;)

Maga - śliczne fotki, miło, że się odezwałaś. :)

reklama
Do góry