reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
A to moje bliźniaki kochane!
Zobacz załącznik 300186Zobacz załącznik 300187
dzidzia1 dzidzia2
Płeć jeszcze nieznana!!
sliczne maluszki gratuluję
Fajny brzuszek taki typowo ciążowy, juz nie da sie powiedzieć że to przejedzenie hihihi
..aenye jejku, jaki śliczny brzuszek :-) Mam nadzieję, że za 2 tygodnie mój też będzie wyglądał na ciążowy :-) Wiem, że kobiet nie pyta się o wiek, ale ile Ty masz lat? Bo wyglądasz na góra 19 :-) Tylko pozazdrościć, już prawie trójka dzieci, a wygląd licealistki :-)
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe
Laurka, wiele osob mi to mowi. do dzis mam problem z alkoholem, tzn. kupnem go ;-) raz nawet odmowili mi sprzedazy fajerwerkow
a mam 27 lat.
Laurka, wiele osob mi to mowi. do dzis mam problem z alkoholem, tzn. kupnem go ;-) raz nawet odmowili mi sprzedazy fajerwerkow
a mam 27 lat.
jola.24
Fanka BB :)
aenye matko kochana jak ty młodziutko wygladasz, 19 lat max bym ci dala. Brzuszek bombowy
Ha-NN-aH
BB fan
ayene
podglądam cię i widzę że trzeci muszkieter się szykuje
Ty to rzeczywiście nic się nie zmieniasz, wiecznie młoda. A brzuszek już fiu fiu, typowo ciężaróweczkowy i nikt tego już z niczym nie pomyli.
podglądam cię i widzę że trzeci muszkieter się szykuje
Ty to rzeczywiście nic się nie zmieniasz, wiecznie młoda. A brzuszek już fiu fiu, typowo ciężaróweczkowy i nikt tego już z niczym nie pomyli.
A
asiunia876
Gość
aenye przecudny brzusio fakt wygladasz mlodziutko ale ja mam to samo :/ jak wyjde bez make-upu to w sklepie nawet czekoladek z alkoholem mi nie chca sprzedac bez dowodu :/ ale coz przynajmniej bedziemy dlugooo mlode i bez zmarszczek hihi
ja musze sobie wkoncu jakas fote strzelic bo od poczatku ciazy nie mam ani jednej, a juz jest co pokazac... Wczoraj kolezanka sie smiala ze jak ja juz teraz mam taki duzy brzuch to co bedzie na koncowce...Nie wiem czemu ale zrobilo mi sie przykro...
ja musze sobie wkoncu jakas fote strzelic bo od poczatku ciazy nie mam ani jednej, a juz jest co pokazac... Wczoraj kolezanka sie smiala ze jak ja juz teraz mam taki duzy brzuch to co bedzie na koncowce...Nie wiem czemu ale zrobilo mi sie przykro...
krakowianka85
Fanka BB :)
Aenye - powiem Ci, że chciałabym wyglądać tak rewelacyjnie jak Ty i być z 3 dzieckiem w drodze.
Baby - no chłop na schwał.
Maga - śliczne fotki, miło, że się odezwałaś.
Baby - no chłop na schwał.
Maga - śliczne fotki, miło, że się odezwałaś.
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
dzieki, dzieki rozplywam sie
ale troche mi bedzie zal mojego 36 i fajnych cyckow :-( ;-)
ale troche mi bedzie zal mojego 36 i fajnych cyckow :-( ;-)
Podziel się: