C
Cleo1981
Gość
Dziunka proszę bardzo;-)
potwierdzam fryzurka śliczna
nie noooo on jest słodszy niż ta delicja:-) a taki pampersiaczek mały był niedawno...:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziunka proszę bardzo;-)
no super
Króliczek pierwsza klasa!!! Kubuś słodziaczek kochanywszystkie dzieciaki są super , aż się łezka w oku kręci jak sobie pomyślę że jeszcze niedawno były takie malutkie i wklejałyśmy ich fotki z pierwszym uśmiechem czy po pierwszym karmieniu czymś innym niż mlekoa teraz biegają i łobuzują
a tu mój króliczek po kąpieli Zobacz załącznik 331107Zobacz załącznik 331108Zobacz załącznik 331109
No proszę jaki poskramiacz muchnie każdego mam na nk to pochwalę się 16miesięczniakiem:-)
synek na medal przygotowuje się do łapania much...zabawka hit ostatnich dni
![]()
Kobitki maja rację, że Wy jak rodzenństwo hehe...
Super spotkanko a dzieciaczki jeszcze superaśniejszeMarcel słodziak, a w tych wiosennych ciuchach - niezły z niego luzak;-) a Twój D ma śliczne nogi
Śliczny króliczek!
Haha
AAAAAAAAAAAAAAAAAA ośleeeepłaaaam!!!!!!Taka ładna jesteś
:-)
A tu trochę nas u Marty:
Łobuzy:
Zobacz załącznik 331455Zobacz załącznik 331451Zobacz załącznik 331448
Antoś to prawdziwy model, ciągle pchał się przed obiektyw i zawodowo pozował
Zobacz załącznik 331450Zobacz załącznik 331454
Marta wyciągnęła laptop i....zleciały się muchy
Zobacz załącznik 331456
Pumba na koniuPragnę się pochwalić że po kilku próbach Pumba dosiadała konia sama;-)
Zobacz załącznik 331449Zobacz załącznik 331452
A tu najładniejsza fotka, mam nadzieję że Kochana Martusia mnie nie zabijeślicznie tu wyglądają!
Zobacz załącznik 331457
Jakbym się nie odezwała jutro to znaczy że jednak to zrobiła...
c.d.n.
Kilolek no super... Widac efekty jak nic... Gratuluję wytrwałości... Co to pomocnika w kuchni to rewelacja... Kucharz pierwsza klasa!!!hehe widac pasję i determinację na Asiulowej buziulce
na specjalne życzenie etny i cleo wklejam wreszcie fotki mojej postaci, ale rewelacji nie ma dziewczyny
w wakacje (lepszego nie mam) i tydzien temu
Zobacz załącznik 331510Zobacz załącznik 331514
Wyjątkowa jesteś bardzo fotogenicza. Ostatnio przeglądałam zdjęcia na nk i wszędzie super wygladasz...Kilolku na buzi schudłaś i to widać
Ej ej ej ej ...Moge dodać swoje zdjęcie?
Wczoraj robiłam
Zobacz załącznik 331520
Wow... kobitki szaleją... super masz łobuziaryA oto znowu my;-)
Gonia potrafi i w takiej pozycji spaćZobacz załącznik 331694
Fakt, że potem jej buzia wygląda takZobacz załącznik 331693
Czasami jednak ma filozoficzne podejście do życiaZobacz załącznik 331692
Jednak najlepiej im, gdy czasami obie wiszą na matceZobacz załącznik 331696
No pięknie, pięknie... Może się wreszcie zmobilizuje waszymi efektamiTo może ja sobie pozwolę pokazać efekty dukania..
Ja 2 stycznia i 20 lutego: