reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
kilolek ale kochany ten pomocnik :) slicznie wyglada w tym fartuszku a buzka ma niewiniatka;) a ostatnio cos na glownym watku pisalas, ze rozrabia heh:D

wszystkie dzieciaki są super , aż się łezka w oku kręci jak sobie pomyślę że jeszcze niedawno były takie malutkie i wklejałyśmy ich fotki z pierwszym uśmiechem czy po pierwszym karmieniu czymś innym niż mleko :) a teraz biegają i łobuzują
a tu mój króliczek po kąpieli Zobacz załącznik 331107Zobacz załącznik 331108Zobacz załącznik 331109
Króliczek pierwsza klasa!!! Kubuś słodziaczek kochany :)))
nie każdego mam na nk to pochwalę się 16miesięczniakiem:-)

synek na medal przygotowuje się do łapania much...zabawka hit ostatnich dni:-D
pencil.png
No proszę jaki poskramiacz much :)))
Polaa chciałaś to masz ;-) tylko nie oślepnijcie :-D Zobacz załącznik 331434Zobacz załącznik 331435
Kobitki maja rację, że Wy jak rodzenństwo hehe...

Marcel słodziak, a w tych wiosennych ciuchach - niezły z niego luzak;-) a Twój D ma śliczne nogi:-p:-D

Śliczny króliczek!

Haha:-D

AAAAAAAAAAAAAAAAAA ośleeeepłaaaam!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Taka ładna jesteś :tak::-)

A tu trochę nas u Marty:

Łobuzy:
Zobacz załącznik 331455Zobacz załącznik 331451Zobacz załącznik 331448

Antoś to prawdziwy model, ciągle pchał się przed obiektyw i zawodowo pozował:tak:
Zobacz załącznik 331450Zobacz załącznik 331454

Marta wyciągnęła laptop i....zleciały się muchy:-D

Zobacz załącznik 331456

Pumba na koniu:-D Pragnę się pochwalić że po kilku próbach Pumba dosiadała konia sama;-)
Zobacz załącznik 331449Zobacz załącznik 331452

A tu najładniejsza fotka, mam nadzieję że Kochana Martusia mnie nie zabije:rofl2:ślicznie tu wyglądają!
Zobacz załącznik 331457
Jakbym się nie odezwała jutro to znaczy że jednak to zrobiła...

c.d.n.
Super spotkanko a dzieciaczki jeszcze superaśniejsze:))) Mam nadzieje, że juz niedługo dodam fotki Antosia i Marty z naszego spotkania :))) I jeszcze oczywiście naszych mężów, sesja będzie kilkudniowa ;)))
hehe widac pasję i determinację na Asiulowej buziulce :D

na specjalne życzenie etny i cleo wklejam wreszcie fotki mojej postaci, ale rewelacji nie ma dziewczyny

w wakacje (lepszego nie mam) i tydzien temu

Zobacz załącznik 331510Zobacz załącznik 331514
Kilolek no super... Widac efekty jak nic... Gratuluję wytrwałości... Co to pomocnika w kuchni to rewelacja... Kucharz pierwsza klasa!!!
Kilolku na buzi schudłaś i to widać :)

Ej ej ej ej ... :-D Moge dodać swoje zdjęcie? :laugh2:Wczoraj robiłam :p Zobacz załącznik 331520
Wyjątkowa jesteś bardzo fotogenicza. Ostatnio przeglądałam zdjęcia na nk i wszędzie super wygladasz...
A oto znowu my;-)
Gonia potrafi i w takiej pozycji spaćZobacz załącznik 331694
Fakt, że potem jej buzia wygląda takZobacz załącznik 331693
Czasami jednak ma filozoficzne podejście do życiaZobacz załącznik 331692
Jednak najlepiej im, gdy czasami obie wiszą na matceZobacz załącznik 331696
Wow... kobitki szaleją... super masz łobuziary :)))
To może ja sobie pozwolę pokazać efekty dukania..
Ja 2 stycznia i 20 lutego:
No pięknie, pięknie... Może się wreszcie zmobilizuje waszymi efektami :)))

oooo maaaaaatko laski ale fotek nawstawiałyście....

tak w skrócie mam nadzieję że nikogo nie pominę...

Gawit Martynka obłędna :-) prawdziwa mała kobietka :-)

Agrafka
biedrona cudowna :-)

Martolinka no nie wierzę męża pokazałaś ;-);-) i to jeszcze na basenie zdjęcia super Antek będzie łamaczem serc bez dwóch zdań :-)
a ty kolor włosów masz bardzo twarzowy:-)

Dziunka
Asiula jest OBŁĘDNA!!!! :-) ale chyba masz co nosić

Maxwell Marysia śliczna oczy ma rewelacyjne a ty wyglądasz świetnie :-) fryzura odjazdowa

Anawawka twoje laski są niesamowite :-):-)

Cleo mały zabójca much wymiata :-) u nas też jest to ulubiona zabawka :-)

Kilolek
pomocnik cudowny a po tobie naprawdę widać wagową różnice bez dwóch zdań więc 3mam kciuki

Mama_Marcel ślicznego masz synka a miny robi słodziutkie :-)

Aza
Konradek wygląda super w nowej fryzurce

Ania_Sm świetny szlafroczek macie a Kubuś w nim prezentuje się rewelacyjnie

wyjątkowa super zdjęcia powiedz w czym je obrabiasz

nefre ale twoja córa ma oczyska a włosy... świetna jest :-)

A tu zdjęcia z odwiedzin u znajomych :))))

Załączniki

• DSC_0350.jpg
    DSC_0350.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 67
  • DSCF1958.jpg
    DSCF1958.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 68
Hehe... kiedyś mi klient powiedział, żebym się na niego nie patrzyła bo mam diabelskie oczy hehe... A Konrad blond nie wiem po kim... po kurierze chyba ;))

reklama
Do góry