Zapomniałam,że Ty tutaj przecież to już zarazJeszcze miesiąc a tymczasem haha [emoji23] Zobacz załącznik 781462
reklama
zrobila to! ciagle mam za duzo luzu na szyjce wiec sie nie wzorujcie ale chcialam sie pochwalic ze zaczelam chustowac.
przy okazji mam do srody zdecydowac czy biore ta chuste czy nie. 150 zl 4,2 lenny lamb, nowa. zastnawiam sie z uwagi na gramture 220 (ale moja Zosia drobna). Jak ktos ma jakas rade to piszcie.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
przy okazji mam do srody zdecydowac czy biore ta chuste czy nie. 150 zl 4,2 lenny lamb, nowa. zastnawiam sie z uwagi na gramture 220 (ale moja Zosia drobna). Jak ktos ma jakas rade to piszcie.
elifit
Moderatorka
Jeśli ci się podoba to weź. Potem najwyżej sprzedasz. Wygodnie ci w niej?
Grun
Fanka BB :)
Zazdroszczę No zazdroszczę. ..zrobila to! ciagle mam za duzo luzu na szyjce wiec sie nie wzorujcie ale chcialam sie pochwalic ze zaczelam chustowac.
Moja chusta czeka wyprana...na nas
I jak wrażenia::!? Fajne ?!?
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mój maluch uwielbia tak właśnie się do mnie przytulac [emoji178] ale chusty nie mam.. chyba jednak za bardzo to dla mnie skomplikowane
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Izula to kółkowa. Prosta jest serio
[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]
xXxIzuLQaxXx
A jak to wygląda ?? Wyslij mi jakis link jak mozesz zebym widziala bo ja wzrokowiec jestem a chusta by mi wiele pomogła, bo naprawde Szymkowi najlepiej jak sie tuli do mnieIzula to kółkowa. Prosta jest serio
elifit
Moderatorka
Link do: Chusta kółkowa - Chustodzieciaki - Pracownia Więzi
reklama
xXxIzuLQaxXx
Elo, czy takie cuś jest odpowiednie ?
Link do: Womar, Zaffiro, Chusta do noszenia dziecka N16, Czerwono-pomarańczowe pasy
Bo szukam czegos w pobliskich sklepach, zebym mogla obejrzec zanim kupie i tylko to znalazlam (kolor okropny, ale pojechac obejrzec moge zawsze, a kupic pozniej z internetu[emoji23])
Link do: Womar, Zaffiro, Chusta do noszenia dziecka N16, Czerwono-pomarańczowe pasy
Bo szukam czegos w pobliskich sklepach, zebym mogla obejrzec zanim kupie i tylko to znalazlam (kolor okropny, ale pojechac obejrzec moge zawsze, a kupic pozniej z internetu[emoji23])
Podziel się: