reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

A tu zdjęcia z odwiedzin u znajomych :))))

Ale fajna z Ciebie kobita! A Konradek śliczny, wiadomo!

AZA super wygladasz i Konradek sliczny chlopiec:tak:

Dawno nie wklejalam zdjec mojego Kubusia, oto one:
(jutro wrzuce fotki ze spotkania z anadri, tylko je zrzuce na kompa:))

Ślicznego masz blondaska!

ojej, Kubuś tak dorośle już wygląda... :)

Ja nie mam ostatnio zbyt wielu nowych zdjęc, tutaj jedno udalo mi sie zamowyzwalaczem pstryknac w Alutki pokoiku :). Tuli sprawdza się teraz rewelacyjnie, nosze z przodu i na pleach bo wreszcie umiem sobie sama dziecko na plecy nałożyc :)
Zobacz załącznik 333056

Laska z Ciebie że hoho!

agrafka slicznie wygladacie:tak: ladny pokoik:-)

a to zdjecia chlopakow - Krystianka i Kubusia z wczorajszego spotkanka

Zobacz załącznik 333120Zobacz załącznik 333113Zobacz załącznik 333116Zobacz załącznik 333117Zobacz załącznik 333119Zobacz załącznik 333123:

Ale Kubuś jest ogromny:szok:

Marta, Aza a gdzie się spotykacie i kiedy?

reklama
martolinka to jest pokoik Krystianka;) a mamusie robily zdjecia haha:D nie jestem fotogeniczna wiec dobrze, ze sa dzieci tylko na fotkach;)
dziunka ogromny?? W sumie racja, ponad 90 cm wzrostu ale wazy troszke ponad 11 wiec nie ma tragedi jesli chodzi o noszenie;)

Fajnie macie :-) Ja muszę w końcu dolecieć do Ilony, na mapie tak blisko,ale wyprawa niezła! A teraz jeszcze bez auta jesteśmy. Pewnie spotkamy się dopiero w wakacje u mnie...

Pola przy takim wzroście myślałam że jest cięższy:tak:

agrafka ale masz dużą córę i chyba jest bardzo długa co??

aż ją zmierzę, ale na ostatnim mierzeniu była całkiem przeciętna niecałe 80 cm :). Ale to było 2 miesiace temu...

Agrafka powiedz mi ,z e TY chudzina nie jestes to strzele Ci cyberprzestrzennego klapsa :) Alicja wygląda tu na anioła :p

Kurcze tak mi kadzicie, ze chyba w mini zacznę chodzić normalnie (bo tak ubrana chodzę tylko po domu). Ja naparwdę nie ejstem chudziną - mam ponad 100 w biodrach, ważę teraz chyba 65 kg. Tylko ręce mam takie chude i cycki małe, więc u góry drobno wyglądam...;)

to ja chyba na inne zdjecie patrze agrafka. Na zdjeciu z Ala przeciez Twój dół też widać!!! chyba , że to atrapa :D

reklama
Do góry