reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
A oto znowu my;-)
Gonia potrafi i w takiej pozycji spaćZobacz załącznik 331694
Fakt, że potem jej buzia wygląda takZobacz załącznik 331693
Czasami jednak ma filozoficzne podejście do życiaZobacz załącznik 331692
Jednak najlepiej im, gdy czasami obie wiszą na matceZobacz załącznik 331696

Hhahahaha, super śpi!!!!!!

hehe anawawka dobre te Twoje panny :d
tak sobie myslę, ze musimy te Twoje dziewuszki z moimi łobuzami spiknąć, to dopiero by były pary z piekła rodem :D

Moją Asię Wam podrzucę i dopiero będzie:cool2:

Kikolek - mieszanka wybuchowa bez kija nie podchodź:-D roznieśliby placyk zabaw, poustawiali po kątach innych...

Edit.
A co ... fotka o wiszących to jedna z serii, Hanka wskoczyła mi na plecy, a w tym samym czasie Gośka chciała robić przerwoty...Zobacz załącznik 331705

A Hania rozumiem bajki ogląda?:-D

To może ja sobie pozwolę pokazać efekty dukania..
Ja 2 stycznia i 20 lutego:

Super, a fryzurka też świetna, daj fotkę z przodu!

Dziunka proszę bardzo;-)

Załączniki

• _DSC0033.jpg
    _DSC0033.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 41
hehe widac pasję i determinację na Asiulowej buziulce :D

na specjalne życzenie etny i cleo wklejam wreszcie fotki mojej postaci, ale rewelacji nie ma dziewczyny

w wakacje (lepszego nie mam) i tydzien temu

Zobacz załącznik 331510Zobacz załącznik 331514

Pewnie, że widać różnicę!

Dziewczyny wszystkie dzieciaczki super! eh fajne te nasze maluchy :)

To może ja sobie pozwolę pokazać efekty dukania..
Ja 2 stycznia i 20 lutego:
aż spojrzałam na Twój suwaczek dietowy :) również widać, że schudłaś :)
kurde ja to mam wrażenie, ze po mnie nic nie widać ( a schudłam 11 kg od 1 stycznia) nie mam aktualnego zdjęcia, bo byście oceniły ;) musze poprosić chłopa o jakąś fajną fotkę ;)

Ostatnia edycja:
cisteczka wykładał, swoje ulubione delicje (chleba moze nie być ale delicje być w domu muszą) najpierw Kuba wykladal ale się najadł (zamiast wykładać) i twierdził, ze się zmęczył :D now ięc Michal się wziął a on oczywiście to smao co Kuba musi czyli przyszedł z tym fartuchem i "yy yy yy" a potem taki zadowolony wlazl na stołeczek

reklama
Do góry