kilolek
podwójna listopadowa mama
super! i zupełnie nie wyglądasz na swoje kilogramyTo może ja sobie pozwolę pokazać efekty dukania..
Ja 2 stycznia i 20 lutego:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super! i zupełnie nie wyglądasz na swoje kilogramyTo może ja sobie pozwolę pokazać efekty dukania..
A oto znowu my;-)
Gonia potrafi i w takiej pozycji spaćZobacz załącznik 331694
Fakt, że potem jej buzia wygląda takZobacz załącznik 331693
Czasami jednak ma filozoficzne podejście do życiaZobacz załącznik 331692
Jednak najlepiej im, gdy czasami obie wiszą na matceZobacz załącznik 331696
hehe anawawka dobre te Twoje panny :d
tak sobie myslę, ze musimy te Twoje dziewuszki z moimi łobuzami spiknąć, to dopiero by były pary z piekła rodem![]()
Kikolek - mieszanka wybuchowa bez kija nie podchodźroznieśliby placyk zabaw, poustawiali po kątach innych...
Edit.
A co ... fotka o wiszących to jedna z serii, Hanka wskoczyła mi na plecy, a w tym samym czasie Gośka chciała robić przerwoty...Zobacz załącznik 331705
To może ja sobie pozwolę pokazać efekty dukania..
hehe widac pasję i determinację na Asiulowej buziulce
na specjalne życzenie etny i cleo wklejam wreszcie fotki mojej postaci, ale rewelacji nie ma dziewczyny
w wakacje (lepszego nie mam) i tydzien temu
Zobacz załącznik 331510Zobacz załącznik 331514
aż spojrzałam na Twój suwaczek dietowyTo może ja sobie pozwolę pokazać efekty dukania..