reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

anawawka zwariowana mama z Ciebie :-) dzieciaczki tak samo szalone .Tak trzymaj:-)

sie zastanawiałam ostatnio ile mamy na forum "podwójnych mam"

Kilolek
Dziunka
Anawawka
Aga
Dziubasek

pewnie kogoś pominełam...to sorki edit zrobię :-)

a no i Iza potrójna mama :-)

reklama
Cleo - przy takich dwóch zarazach, to tylko to mi pozostaje:-D
Martolinka - idziemy czasem na żywioł, inaczej Tworki i wariatkowo blisko;-); poza tym regeneruję się w pracy:-D nie mam w niej wysiłku fizycznego tylko umysłowy...

anawawka mysle, ze odchudzanie nie jest Ci potrzebne heh;) przy takich zywiolowych dziewczynach:tak:
Cleo z tego co pamietam to jeszcze podwojna mama jest gieoska;) i royanna:)

Polaa chciałaś to masz ;-) tylko nie oślepnijcie :-D Zobacz załącznik 331434Zobacz załącznik 331435
Mama, śliczna kobietka z Ciebie..znaczy chciałam napisać dziewczyna - baaaaaardzo młodziutko wyglądasz!!
A tu ciąg dalszy fotek:tak:

Złodziej gaci:-D
Zobacz załącznik 331462

A tu proszę, udało się na 15 minut zrobić kitki
Zobacz załącznik 331459Zobacz załącznik 331460

Moja Mała Mi - zestaw min;-)
Zobacz załącznik 331461Zobacz załącznik 331463Zobacz załącznik 331464

A tu tatuś spinki przypiął ;-)
Zobacz załącznik 331465
Dziunka - Asieńka wymiata!!!Jest przeurocza, a kitki obłędne!!!Ja mojej nawet za bardzo spinki nie umiem przypiąć, bo od razu ściaga..
hehe widac pasję i determinację na Asiulowej buziulce :D

na specjalne życzenie etny i cleo wklejam wreszcie fotki mojej postaci, ale rewelacji nie ma dziewczyny

w wakacje (lepszego nie mam) i tydzien temu

Zobacz załącznik 331510Zobacz załącznik 331514
Kilolek, chylę czoła!!!Wyglądasz super!!I widać bardzo, że schudłaś - nie ma dwóch zdań!!:-)
Ej ej ej ej ... :-D Moge dodać swoje zdjęcie? :laugh2:Wczoraj robiłam :p Zobacz załącznik 331520
Wyjątkowaona, masz dziewczyno talent!!No i niezła laseczka z Ciebie;-)
Kikolek - mieszanka wybuchowa bez kija nie podchodź:-D roznieśliby placyk zabaw, poustawiali po kątach innych...
Edit.
A co ... fotka o wiszących to jedna z serii, Hanka wskoczyła mi na plecy, a w tym samym czasie Gośka chciała robić przerwoty...Zobacz załącznik 331705
Anawawka, Twoje dziewczyny to dwa wulkany energii - podziwiam Cię za cierpliwość i w ogóle!!!:-)

Polaa - więc dieta była potrzebna do ogarnięcia tych moich kobitek, za dużo kg skutkowało zmęczeniem materiału, a one mają tej energii duuuużo więcej.
Maxwell - moja cierpliwość jest wystawiana wiele razy na próbę, jestem choleryk, więc wybucham , ale wtedy mi przechodzi.;-)
Podobnież ja potrafiłam 5 dorosłych ludzi załatwić biegając między słupkami w Ustce... Mając 6 lat potrafiłam przepłynąć 25 razy basen... więc jak widać musiałam "zasłużyć" na takie dzieci swoim wcześniejszym życiem:-D Tylko moi mieli pod ręką dziadków, a my sami próbujemy zatrzymać ten rozpędzony pojazd;-)

To może ja sobie pozwolę pokazać efekty dukania..
Ja 2 stycznia i 20 lutego:

Załączniki

• _DSC0062.jpg
    _DSC0062.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 79
  • _DSC0071.jpg
    _DSC0071.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry