reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Nooo jak to nie ma rewelacji.....eeeeeeee ja tam widze różnice. Mimo ze Michaś Cie zasłania i chusta to duzo widać po buzi, ręce, ogólnie sylwetka.........nie gadaj ze 12 kg jest niezauwazalne :)))))))) a tu jeszcze my na roczku, zadna impreza...tak sobie posiedzieliśmy u tescia ;] moze facjata troszke wyraźniejsza ;p............kurcze ogólnie to ja własciwie nie mam fot z młodym ;/ bo ciagle siedze z nim sama to nie ma kto cykać....a jako takich imprez rodzinnych tez nie mamy :( CIMG2871.jpg

mama ty dziewczynko! a dowód to ty masz?

wyjatkowaona ty sama te piekne zdjecia robisz??????

hahahahahahahahahaha :-D:-D:-D:-D:-D
wiedziałam...........................:-D:-D niestety fotogeniczna to ja nie jestem ;/;/;/ no przeciez kiedys juz mówiłam ze jak dziecko wyglądam a tu w listopadzie 27 na karku bedzie ;/;/ chociaz na tym foto faktycznie wyjatkowo dziecinnie wyszłam ;p jak siostra Marcela :D dlatego mój nick przewrotny ze niby ze mnie taka "MAMA" hahahahahahahaha

Ostatnia edycja:
Mama - nie będę się z ciekawości pytać z czego się odchudzasz... pięknie razem wyglądacie.
Dziunka - zdjęcia rewelka, w każdym bądź razie widać, że wszyscy się dobrze bawili...
Cleo - masz syna rewelka,,, z moją Hanką by razem tworzyli super duet do much.. moja też uwielbia latać z łapkami i zabijać:-D
Kikolek - nie mów , że nie widać... widać, widać i to wg mnie bardzo.
Wyjatkowa - masz piękny uśmiech ;-).. a zdjęcia na serio rewelacyjne robicie.

kilolek jasne, ze widac roznice;) a zwlaszcza (tak jak pisza dziewczyny) na buzi;)
duzo schudlas, naprawde! i bardzo ladnie wygladasz w jeansach...sorry ale ja nie wiem jaki to byl rozmiar 46, z ktorego dzisiaj kupilas bluzki <szok> jak patrze na zdjecia to wygladasz co najwyzej na 42(najwyzej!!) z reka na sercu ;)
wyjatkowa super zdjecie;) bardzo ladnie wyszlas, a kto Ci robi te zdjecia??
mama no racja na swoj wiek nie wygladasz hah;) a myslalam, ze ja mam kurde tylko taki problem, ze bez dowodu piwka nawet nie sprzedadza...
(ja tez sobie Ciebie inaczej wyobrazalam heh;))

reklama
Sama robię zdjęcia , mnie tez sie pytają o dowód chyba,że u nas w osiedlowym to już wiedzą ,że mam hehe a tak zawsze "A dowodzik jest??":zawstydzona/y:

Do góry