reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Martolinka - pchacz - ciągnący małżon, nie figuruje na fotkach, za szybko mi znikał... a lampa się długo rozgrzewała... najlepsze rzeczy niestety nie zostały sfotografowane, bo zanieśliśmy aparat do domu, w weekend zrobimy sesje w świetle dziennym to pokażę.;-)

reklama
S1055119.jpgS1055154.jpgS1055124.jpgS1055150.jpgWitajcie dawno nie zagladalam na forum moja Olivia nie pozwala mi:-) wpadlam z ciekawosci poogladac jak wasze dzieciaczki urosly ;-) pozdrawiam

Aza słodki !! :) podobaja mi sie momenty jak dzieci same wlanczaja ta zabawke :D ze takie male a wiedza jak to dziala :D:D:D
a powiedz mi czym Synek jeszcze lubi sie bawic?? :) to moze pomysl bede miala dla Pawla bo on kocha ta fontanne :d i cały dzien by siedzial z nia :D

Aza słodki !! :) podobaja mi sie momenty jak dzieci same wlanczaja ta zabawke :D ze takie male a wiedza jak to dziala :D:D:D
a powiedz mi czym Synek jeszcze lubi sie bawic?? :) to moze pomysl bede miala dla Pawla bo on kocha ta fontanne :d i cały dzien by siedzial z nia :D
Kochana wymienię wszystko co u nas jest na porządku dziennym:))) Więc oprócz fontanny to w ruch idą:
AUTKO, POJAZD, PCHACZ, CHODZIK - PL - Fisher Price (1362347888) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE MEGA DINOZAUR KULE KULKI SENSORYCZNE (1359536750) - Aukcje internetowe Allegro
IKEA kolejka układanka MULA kurier FVAT (1323956216) - Aukcje internetowe Allegro
a ostatnim hitem jest to:
FISHER PRICE STATEK WYŁADOWANY KLOCKAMI NOWOŚĆ (1327389539) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem w szoku jak się ładnie bawi tą zabawką. Klocki sobie wpina, ustawia wysoką wieże na statku i wrzuca przez otwory klocki bo statek pełni też funkcje sortera. Postaram się nagrać filmik ale powiem szczerze, że nawet moja teściowa jest zdziwiona.

reklama
Do góry