reklama
A to kilka fotek ze spotkania organizowane przez BabyBoom:
Fajne takie spotkanie
metamorfozy przed i po wizycie u fryzjera
Zobacz załącznik 308361Zobacz załącznik 308362
Zobacz załącznik 308364Zobacz załącznik 308363
Ale ich ogoliłaś normalnie nie do poznania
Słodziak!
A ja lecę postawiać fotki ze spotkania z Martą na zamknięty!
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
[video=youtube;YE8_HgnBYmA]http://www.youtube.com/watch?v=YE8_HgnBYmA[/video]
Pawlis i jego ukochana zabawka niestety 2 kulki zgineły trzeba szukac a no i pod stołem rzucona szmata zeby nei przechodzil pod stołem bo nauczyl sie ostatnio ;P a tam piesek se odpoczywa
Pawlis i jego ukochana zabawka niestety 2 kulki zgineły trzeba szukac a no i pod stołem rzucona szmata zeby nei przechodzil pod stołem bo nauczyl sie ostatnio ;P a tam piesek se odpoczywa
W
wyjatkowaonaa
Gość
Pawelek jest słodki ! I te jego włoski blond
Chyba jednak musze kupić te kulki do fontanny
Chyba jednak musze kupić te kulki do fontanny
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ile radości- mina odkrywcy
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Pawełek super sie cieszy, widac ze ma radoche
a ja kiedys tam pisalam ze dam fotki naszego ubrania zimowego wiec wklejam 3 fotki. Tylko sie nie smiejcie bo mam hopla na punkcie futra w marcelowym kapturze - tak mi sie podoba!! a spodnie w rzeczywistosci nie sa tak swiecace. niesamowite bylo tez jak mi zasnoł na tym mrozie zaraz po wyjsciu z domu, myslalam ze cos mu sie stało haha i uwieczniłam. szkoda ze nie było warunków zebym go wyjeła z wozka i zrobila foty na sniegu ale normalnie wiał jakis halny myslalam ze mi łeb urwie a małego to by porwało. Niestety wyjsc musiałam ;/ i wiecie co!!! Małemu katar przeszedł po tym spacerze DDD mam nadzieje ze na zawsze... oki koniec pitu pitu, oto foty:
a ja kiedys tam pisalam ze dam fotki naszego ubrania zimowego wiec wklejam 3 fotki. Tylko sie nie smiejcie bo mam hopla na punkcie futra w marcelowym kapturze - tak mi sie podoba!! a spodnie w rzeczywistosci nie sa tak swiecace. niesamowite bylo tez jak mi zasnoł na tym mrozie zaraz po wyjsciu z domu, myslalam ze cos mu sie stało haha i uwieczniłam. szkoda ze nie było warunków zebym go wyjeła z wozka i zrobila foty na sniegu ale normalnie wiał jakis halny myslalam ze mi łeb urwie a małego to by porwało. Niestety wyjsc musiałam ;/ i wiecie co!!! Małemu katar przeszedł po tym spacerze DDD mam nadzieje ze na zawsze... oki koniec pitu pitu, oto foty:
Mama - śliczny ten Twój Marcel .... futerko przy kapturze urocze
A tu nasza wyprawa sankowa
Zobacz załącznik 309129Zobacz załącznik 309128Zobacz załącznik 309130
A tu nasza wyprawa sankowa
Zobacz załącznik 309129Zobacz załącznik 309128Zobacz załącznik 309130
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Mama futerko rzeczywiscie śliczne nie wiem co łądniejsze synek , czy futerko
Anawawka ale najmlodsza ładnie i stabilnie siedzi!!!! chce zobaczyc tego co pcha tez
Anawawka ale najmlodsza ładnie i stabilnie siedzi!!!! chce zobaczyc tego co pcha tez