reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
A to kilka fotek ze spotkania organizowane przez BabyBoom:

Fajne takie spotkanie :biggrin2:

Ale ich ogoliłaś:-D normalnie nie do poznania:tak:

moja 13-sto m-czna myszka - o dziwo siedzaca :-) i zarośnięta :-p
jak klikniecie na te foto a pozniej jeszcze raz to bedzie b. duze wyrazne zdjecie :)

Słodziak!

A ja lecę postawiać fotki ze spotkania z Martą na zamknięty!

[video=youtube;YE8_HgnBYmA]http://www.youtube.com/watch?v=YE8_HgnBYmA[/video]
Pawlis i jego ukochana zabawka niestety 2 kulki zgineły trzeba szukac :D a no i pod stołem rzucona szmata zeby nei przechodzil pod stołem :D bo nauczyl sie ostatnio ;P a tam piesek se odpoczywa :D

Pawełek super sie cieszy, widac ze ma radoche :)

a ja kiedys tam pisalam ze dam fotki naszego ubrania zimowego wiec wklejam 3 fotki. Tylko sie nie smiejcie bo mam hopla na punkcie futra w marcelowym kapturze - tak mi sie podoba!! a spodnie w rzeczywistosci nie sa tak swiecace. niesamowite bylo tez jak mi zasnoł na tym mrozie zaraz po wyjsciu z domu, myslalam ze cos mu sie stało haha i uwieczniłam. szkoda ze nie było warunków zebym go wyjeła z wozka i zrobila foty na sniegu ale normalnie wiał jakis halny myslalam ze mi łeb urwie a małego to by porwało. Niestety wyjsc musiałam ;/ i wiecie co!!! Małemu katar przeszedł po tym spacerze :DDDD mam nadzieje ze na zawsze... oki koniec pitu pitu, oto foty:

reklama
Do góry