reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

[video=youtube;YE8_HgnBYmA]http://www.youtube.com/watch?v=YE8_HgnBYmA[/video]
Pawlis i jego ukochana zabawka niestety 2 kulki zgineły trzeba szukac :D a no i pod stołem rzucona szmata zeby nei przechodzil pod stołem :D bo nauczyl sie ostatnio ;P a tam piesek se odpoczywa :D

ale Pawełek się zmienia śliczny chłopczyk :-)

Pawełek super sie cieszy, widac ze ma radoche :)

a ja kiedys tam pisalam ze dam fotki naszego ubrania zimowego wiec wklejam 3 fotki. Tylko sie nie smiejcie bo mam hopla na punkcie futra w marcelowym kapturze - tak mi sie podoba!! a spodnie w rzeczywistosci nie sa tak swiecace. niesamowite bylo tez jak mi zasnoł na tym mrozie zaraz po wyjsciu z domu, myslalam ze cos mu sie stało haha i uwieczniłam. szkoda ze nie było warunków zebym go wyjeła z wozka i zrobila foty na sniegu ale normalnie wiał jakis halny myslalam ze mi łeb urwie a małego to by porwało. Niestety wyjsc musiałam ;/ i wiecie co!!! Małemu katar przeszedł po tym spacerze :DDDD mam nadzieje ze na zawsze... oki koniec pitu pitu, oto foty:

mama chłopak jak z obrazka a te oczy.... :-)

Mama - śliczny ten Twój Marcel .... futerko przy kapturze urocze ;)

A tu nasza wyprawa sankowa

świetne dziewczynki :-)

Mama ale Marcel super wyglada w tym kombinezoniku. Kupiłam taka samą czape dla Konrada ale okazała sie za mała :(((
Anawawka super wyprawa a dzieciczki jakie zadowolone :)))

Na wzór Kasiuli tez nagrałam filmik z fontanną:
YouTube - zabawa fontanną :)))
No cudo... Ach, ta Nasza Kasia to zdolna kobitka :)))

Nagrałam kawałek jak Konradek bawi się tym stateczkiem z Fisher Price :)))
YouTube - zabawa stateczkiem

aza Konradek jest rewelacyjny :-)

Witajcie dawno nie zagladalam na forum moja Olivia nie pozwala mi:-) wpadlam z ciekawosci poogladac jak wasze dzieciaczki urosly ;-) pozdrawiam

weri super córcia na ostatnim zdjęciu prawdziwa księżniczka :-)

kiedyś obiecałam się pochwalić tym co zrobiła Kasiula dla nas :tak: oto jej dzieło

kasia szok wielki ukłon

reklama
A to dziś z saneczek (mąż się śmieje, że wygląda jak dziewczynka) :))))

Załączniki

• IMG169.jpg
    IMG169.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 67
AZA - śliczny :) wyglada super w tym kombinezoniku:) ma sliczną czapę :D
i rzeczywiście mozna by Go było pomylić z dziewczynką - taka ładna buźka :-):tak:
apropo ktoregos razu jak bylam z Malym u lekarza to podchodzi do mnie angielka i pyta: "boy or girl?" patrze na Nia i prosze, zeby powtorzyla a Ona sie mnie pyta czy rozumiem po ang.hehe, rozumiem ale mnie zszokowalo to pytanie, Kuba ubrany w chlopiece ubranka itp. No ale na koncu powiedziala, ze przeprasza ze pytala dlatego bo takie ladne dziecko hehe:)

no to u nas tak samo, ciagle mylą Marcela z dziewczynką mimo tego ze ubieram go na chłopięco no i jak dla mnie to on ma chłopięcą buźke :D no ale ciagle słysze "a myslalam ze dziewczynka bo taka ładna buzka" a ja zawsze odpowiadam ze nie tylko dziewczynki sa ładne, jak widac chłopcy tez ;p
haha przypomniala mi sie sytuacja w sklepie.....mówie do sprzedawcy [faceta] ze chce dla dziecka te [i tu pokazuje palcem] takie kapcie w rozmiarze jak najmniejszym. a on mi wyciaga różowe :D to ja mowie ze wole niebieskie. On do mnie ''dla dziewczynki niebieskie?'' a ja ze przeciez to chłopak. facet zmieszany/zszokowany na maxa i mi nie wierzył :DDDDDDD pare razy mu to uswiadamiałam a on swoje :D i znowu usłyszałam ze buzka malowana i te oczyska jak u dziewczynki....

reklama
Do góry