A
aga4444
Gość
[video=youtube;YE8_HgnBYmA]http://www.youtube.com/watch?v=YE8_HgnBYmA[/video]
Pawlis i jego ukochana zabawka niestety 2 kulki zgineły trzeba szukac a no i pod stołem rzucona szmata zeby nei przechodzil pod stołem bo nauczyl sie ostatnio ;P a tam piesek se odpoczywa
ale Pawełek się zmienia śliczny chłopczyk :-)
Pawełek super sie cieszy, widac ze ma radoche
a ja kiedys tam pisalam ze dam fotki naszego ubrania zimowego wiec wklejam 3 fotki. Tylko sie nie smiejcie bo mam hopla na punkcie futra w marcelowym kapturze - tak mi sie podoba!! a spodnie w rzeczywistosci nie sa tak swiecace. niesamowite bylo tez jak mi zasnoł na tym mrozie zaraz po wyjsciu z domu, myslalam ze cos mu sie stało haha i uwieczniłam. szkoda ze nie było warunków zebym go wyjeła z wozka i zrobila foty na sniegu ale normalnie wiał jakis halny myslalam ze mi łeb urwie a małego to by porwało. Niestety wyjsc musiałam ;/ i wiecie co!!! Małemu katar przeszedł po tym spacerze DDD mam nadzieje ze na zawsze... oki koniec pitu pitu, oto foty:
mama chłopak jak z obrazka a te oczy.... :-)
Mama - śliczny ten Twój Marcel .... futerko przy kapturze urocze
A tu nasza wyprawa sankowa
świetne dziewczynki :-)
Mama ale Marcel super wyglada w tym kombinezoniku. Kupiłam taka samą czape dla Konrada ale okazała sie za mała ((
Anawawka super wyprawa a dzieciczki jakie zadowolone ))
Na wzór Kasiuli tez nagrałam filmik z fontanną:
YouTube - zabawa fontanną ))
No cudo... Ach, ta Nasza Kasia to zdolna kobitka ))
Nagrałam kawałek jak Konradek bawi się tym stateczkiem z Fisher Price ))
YouTube - zabawa stateczkiem
aza Konradek jest rewelacyjny :-)
Witajcie dawno nie zagladalam na forum moja Olivia nie pozwala mi:-) wpadlam z ciekawosci poogladac jak wasze dzieciaczki urosly ;-) pozdrawiam
weri super córcia na ostatnim zdjęciu prawdziwa księżniczka :-)
kiedyś obiecałam się pochwalić tym co zrobiła Kasiula dla nas oto jej dzieło
kasia szok wielki ukłon