reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

o kurde faktycznie Michaś zmienił sie niesamowicie :) mój Marcel też ma taką fryze jak Michaś....sie wkurzam taki zarośnięty do niczego nie podobny :D a powiedz mi Michaś był 1-szy raz u fryzjera? Jak zareagował? Ja sie troche boje isc bo znajac młodego to po pierwsze nie usiedzi na fotelu o ile w ogóle one na nim siedzą? jak to wygląda?? a po drugie skręci sobie kark chcąc zobaczyc nożyczki w akcji.....klapa po prostu bedzie.

reklama
raz był na podcięciu kilku wlosków ale to bylo przy okazji strzyzenia Kubusia i trwało kilka sekund czyli wlaściwie można powiedzieć, ze to pierwszy raz. Nasza fryzjerka ma taki specjalny fotel dla dzieci - wysoki, kolorowy z kierownicą. Michaś siedział spokojnie, trochę sie rozglądął. Pod koniec musialam go troszkę zabawiać bo za mocno się rozglądął ale nic mu nie przeszkadzalo i nie marudzil. Z tym, ze Kuba byl pierwszy wiec się najpierw oparzył z sytuacją

Ogladam wasze zdjecia i oczom nie wierze, jak wasze dzieciaki sie zmienily! Nie bede wymieniac ani cytowac, bo za duzo by bylo, napisze ogolnie: wszystkie maluszki calusne i piekne, szok jak czas leci!

moja 13-sto m-czna myszka - o dziwo siedzaca :-) i zarośnięta :-p
jak klikniecie na te foto a pozniej jeszcze raz to bedzie b. duze wyrazne zdjecie :)

Ostatnia edycja:
A tu trochę nas:

Sankowo (na trzeciej fotce słynna minka Asi ;-))
Przyszedł MIKOŁAJ!!!Na ostatnim zdjęcoiu Asia zapatrzona w bąka

Mikołajki na rynku

dziunka dziewczynki jak zwykle urocze Asia porannie do schrupania Igi porannie też jest taki mniam mniam :-):-)

A to nasz pierwszy raz na sankach oraz złapany na gorącym uczynku :)))

jaki słodziak z Kanradka :-)

A to kilka fotek ze spotkania organizowane przez BabyBoom:

rewelacja fajnie ze macie coś takiego

metamorfozy :D przed i po wizycie u fryzjera
]

kilolku chłopaki rozrabiaki SUPER!!!! fryzury przed obięciem REWELACYJNE:-) mi się podobają takie "zarośniete" dzieciaczki

moja 13-sto m-czna myszka - o dziwo siedzaca :-) i zarośnięta :-p
jak klikniecie na te foto a pozniej jeszcze raz to bedzie b. duze wyrazne zdjecie :)

ale śliczny chłopczyk:-) do kogo podobny do mamy czy do taty?? a jaka karnacje ma WOW :-)

Aga Marcelek to wypisz wymaluj cały tatuś :) chociaz niektórzy twierdza ze podobny do mamy, ale to bzdura :) i ja sie tam ciesze przynajmniej nie ma takiej pociągłej twarzy jak ja. Za to charakterek cały mamusiny :D i ciesze sie z tego podziału - wszak my skorpiony jestesmy, i to z tego samego dnia :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry