reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

lezace%252520choinki.jpg

W tym roku choinka padła już podczas ubierania :-D

reklama
Hahahahhahahaha dokładnie mina Gai jest nieziemsko łobuzerska :-D:-D, a ja Was pomaltretuje. Jeszcze nasze dwie foty zrobione ja wrócilismy wczoraj z maratonu odwiedzinowego...... Może i zmeczeni i maxymalnie objedzeni ale w koncu jakas normalna mina Marcela. Bo zazwyczaj tylko zobaczy aparat to szczerzy kły :D Bardzo mi sie podoba to zdjecie :-p
Schowek01.jpg Schowek02.jpg

Dziunka, Twoje pomocnice są super!!I faktycznie zdjęcie Asi w krawacie najlepsze!!
Kilolku, śliczny ten Twój brzuszek już..a najlepsze zdjęcie - rodzinne:tak:
IzaBK- czyli co roku już musi choinka paść?:-D Gaja boską ma minkę:tak:
Mama - Ty wyglądasz jak starsza siostra Marcelka!!!A Marcelek padnięty..

Marysia i część prezentów:
_CSC0117 [DVD (PAL)].jpg_DSC0042 [DVD (PAL)].jpg_DSC0033 [DVD (PAL)].jpg
Do startu gotowi...;-)
DSCF0980 [DVD (PAL)].jpg
Siostrzyczki:
Zobacz załącznik 419906
Rodzinnie:
DSCF0843 [DVD (PAL)].jpg
Martusia:
_DSC0138 [DVD (PAL)].jpg_DSC0141 [DVD (PAL)].jpg

A więc
Kikolek - chłopaki takie roześmiane i radosne że szok ..bosssko!
Mama - Marcelek m włoski dziewczęce może dlatego go mylą i taką słodką twarz.
Iza - buhahaha, Gaja ma łobuzerskie spojrzenie, ale jakie uroczo-wdzięczne;-)
Maxwell - cudne córy, rodzinne zdjęcia bosskie.

a tu ...

Załączniki

• choink.jpg
    choink.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 46
  • mniam.jpg
    mniam.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 64
  • woryswmik.jpg
    woryswmik.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 60
  • zupk.jpg
    zupk.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 51
Dzieciaki wszystkie cudowne....
Julia śliczna..moja ślicznotka...
Asia oczywiście jak zwykle przebojowa i ta iskierka w oku..
Kilolek Twoi chłopcy tacy duzi a Ty ..chyba pierwszy raz Cię widzę....brzunio piękny.A dywan jak elegancko się prezentuje.
Mama Marcel się robi taki męski....Przystojniacha.
Ana no tak twoje dziewczynki wymiatają...
Maxwell zdjęcia takie ciepłe...

Ostatnia edycja:
anawawka z ostatniej fotki się naprawdę uśmiałam :-) elegancko, pod kolor ;-)
ślicznie dziewczynkki ise prezentują

Wy tak o tym dywanie a ja nawet nie zwróciłam uwagi, że on na zdjęcie się załapał :-)
Gosiulek ja rzadko na zdjęciach wystepuję, bo to zwykle ja trzymam aparat, wyjatkiem sa nasze tradycyjne zdjęcia pod choinką robione samowyzwalaczem :-) a jak mi już ktoś zrobi zdjęcie to nie wyglądam wyjściowo więc nie pokazuję :-)

reklama
Maxweel cały czas wydaje mi się , że mój syn jest taki malutki a w porównaniu do Martusi to wielkolud. Ale Ci zazdroszczę powiększonej rodzinki:tak:
Ana łobuziary nie z tej ziemii:-Di miej tu córki:-D p.s. Maxweel uważaj;-)

Do góry