reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Gońka tylko sama piła barszczyk;-):-D:-D, najważniejsze, że jej smakował;-)
A w góle nie napisałam , że
Dziunka - Twoje lasencje ojjj będą łamać serca facetów, każda czymś innym będzie ich podbijać;-), Jula wygląda na taką zwiewną, powiewną kobiecinkę, ale powie co myśli, a Asia... oj słodki uśmiech łobuziaka i oczka ;-):-D Cudne dzieciaki

reklama
Ana, choinka super:tak:, a dziewczynki śliczniutkie, takie odświętne..szczególnie Gonia na ostatnim zdjęciu:-D
Martolinka - Tobie chodzi o porównanie Antka do Martusi czy do Marysi? Bo się zgubiłam..a łobuzowania już się boję!!!:-D:tak:

Takie świetne fotki że nie wiem od kogo tu zacząć, to zaczynam od początku

Kilolku twój brzuszek powalił i roztkliwił mnie strasznie, dywan super!!, chłopaki też po mnimo wszystko zadowoleni i szczęsliwi najbardziej w domu i ta powinno być

Dziunka pomocnice masz pierwsza klasa i miłek też fajny chłopak

Gaja nic dodać nic ująć mała elegantka

Mama marcele jest normalnie przystojniak i jaki do ciebie podobny

Maxwell piękny widok, śliczna ta wasza rodzinka, za rok dziewczyny będą razem się bawić

Anawawka cudne te twoje dziewczyny przesłodziutkie zwłaszcza ta w barszczyku musiał byc dobry

Mama kurcze Kuba ma to samo, od razu szczerzy ząbki:tak: łądne zdjęcia;-) wyglądacie super, widaż ze mama i synuś, podobni bardzo :)

maxwell super z Was rodzinka:tak::-) dziewczynki śliczne :)
i Ty oczywisce też super wyglądasz :)

anawawka ważne, że Gosi smakowało ;-)
ładna choinka:tak:

Dawno nie wklejałam zdjęć...

SAM_3879.jpg

Załączniki

• SAM_3795.jpg
    SAM_3795.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 71
  • SAM_3805.jpg
    SAM_3805.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 64
  • SAM_3822.jpg
    SAM_3822.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 58
  • SAM_3846.jpg
    SAM_3846.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 61
  • SAM_3853.jpg
    SAM_3853.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 60
Kubuś jak zwykle uroczy blondynek :) i duży :D ale to zawsze piszemy :D Ładnie wcina spaghetti, dla Marcela to musi być święto zeby miał zachciewajki na coś takiego :baffled: No a gdzie ty kobito?? ;p A powiedz mi nie spada Kubuś z takiego łózka? Ja to sie zawsze dziwie bo Marcel czesto zalicza bencki na podłoge w niezabezpieczonym łózku :baffled: Wiercipięta..........

Mama nie spada ;) daję mu jeszcze krokodyla na wszelki wypadek, jak widac na zdjeciu, mordkę mu wkladam miedzy szczeble te po bokach a ogonek z tylu ale bez tego też by sie obyło:tak: haha ale zabaweczke musi miec przypieta, chcialam ja schować jak rozkladalismy tamto lozeczko ale nie dał :)
Co do spaghetti to Kuba je uwielbia:tak:
zreszta malo jest rzeczy, ktorych nie lubi:-D (po mamusi:zawstydzona/y:)

reklama
Do góry