reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Lotka wydaje mi się ze misiek nie jest większy. on siedzi na takim mniejszym plastikowym krzesełku :) A u rodziców jest jeszcze wiekszy misiek, cięższy i taku ubity bardzo. Ten to juz wielkomiś :D Ale jak go przytargamy do Raciborza to juz miejsca nie bedzie na kolejne graty..........Ten pokój dziecięcy powinien być z gumy........

reklama
Marcelek super szczęsliwy :-)

Kilka naszych świątecznych fotek.

DSC01700.jpgDSC01694.jpgDSC01701.jpg

DSC01716.jpgDSC01729.jpg

Załączniki

• DSC01704.jpg
    DSC01704.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 58
Mama, Kilolek świetnych macie chłopaków :-)

My mamy zdjęć mało, za to bardzo dużo filmów.

To jeszcze przed Świętami, Miłek z Asią
DSC00543.jpg

Choinka:cool2:
DSC00554.jpg

Moje pomocnice i babcina, zabytkowa maszynka do mielenia:-D
DSC00566.jpgDSC00564.jpg

Spóźnione kapuśniaczki, ale że obiecałam fotkę Eweli... Tylko mam taką, po upieczeniu nie zrobiłam:zawstydzona/y: Słuchajcie, ale były tak pyszne, że na Wigilii nikt pierogów nie ruszył, a kapuśniaczków poszło 40!!!
DSC00542.jpg

A tu już w oczekiwaniu na kolację:

Dwa reniferki
DSC00572.jpgDSC00571.jpg

Asia z krawatem taty
DSC00577.jpg

Dziewczyny z tatą i Julka jako królewna

DSC00582.jpgDSC00578.jpg

Super wszystkie fotki :)) Szkoda ze my nie mieliśmy rodzinnych świąt w sensie zgromadzenia rodzinnego ;))

Kilolku a Twoje chłopaki az rozrywa radość. Niemal migdałki widac takie maja banany :D Az sie nie chce wierzyć ze mieli swoje ekscesy fochowe ;p

Dziunka swietne pomocnice i zazdroszcze atmosfery rodzinnej, pokoleniowej wigilii.........

Mama widać, że Marcelek zadowolony z prezentów... a te jego włoski cudne...

Dziunka pomocnice rewelacyjne a Asia z krawatem najlepsza hehe... :)))

Kilolku jak Ty pięknie wyglądasz. Zdjęcie z braciszkiem całującym dzidzie w brzusiu przepiękne. Dywan widzę superowy a co do Stacyjkowa to powiedz czy chłopaki zadowoleni? Lepsze Stacyjkowo czy Tomek?

Ostatnia edycja:
Super wszystkie fotki :)) Szkoda ze my nie mieliśmy rodzinnych świąt w sensie zgromadzenia rodzinnego ;))

Kilolku a Twoje chłopaki az rozrywa radość. Niemal migdałki widac takie maja banany :D Az sie nie chce wierzyć ze mieli swoje ekscesy fochowe ;p

Dziunka swietne pomocnice i zazdroszcze atmosfery rodzinnej, pokoleniowej wigilii.........
bo to bylo jeszcze w domu zanim poslziśmy do moich rodziców, a tam 15 osób w 25 metrowym pokoju i zamieszanie... a ostatnia fotka u dziadków z samego rana jak tylko po 1 prezencie otworzyli. Potem jakos kiepsko było. Generalnie zdjęcia im sie podobaly i na kazydm wołaki "seeeer". Michał to aż jęzor na wierzch wywallał.

Aza trudno powiedzieć, które lepsze. Inne zupelnie. Tomka możesz rozbudowywać, zawsze masz możliwośc podóączenia kolejnych a w Stacyjkowie już nie. Niby tory takie same w każdym zestawie ale nie ma elementów łączących. Ja np yłam pewna, ze będziemy mogli to połączyć :dry: z kolei jak dziecko bajki o tomku nie lubi to stacyjkowo jest chyba astrakcyjniejsze pod względem wizualnym, estetycznym. U nas i tomek i stacyjkowo codziennie sa rozkładane.

reklama
Mama Marcel widzę kolejny dźwigowy na forum ;-)nasz Antek od czasu urodzin ze swoim dzwigiem się nie rozstaje;-)

Kilolek muszę też porobić sobie fotki z brzusiem i synkiem;-)Twoi chłopcy nie do poznania
Dziunka Asia w krawacie BOMBA:-D

Do góry