reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Dzięki laski. Asia ma chyba nieciekawą opinię w żłobku:-D spotkałam się ostatnio z mamą w szatni, a ona mówi : "Z Asi to, widać z daleka, wielki łobuziak":szok: A ja powiedziałam, że nie zauważyłam bo w domu jest grzeczna :-p Raczej nazwałabym ją chłopczycą. Gdyby nie bawiła się lalkami to chłopak jak złoto:-D Nie wiem czy to dobrze wróży na przyszłość:-p:cool::-D

Dziunka ja uważam , ze bardzo dobrze. Ja się bardzo cieszę że Ala jest taka żywiolowa, zupelnie inna niż ja w dzieciństwie. Jak to było "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą :)"

Moja mama twierdzi że jak patrzy na Asię to jakby się cofnęła o 20 parę lat i patrzyła na mnie. Ja z kolei charakter odziedziczyłam po babci. Skakanie po drzewach, kumplowanie się z chłopakami itd.

Ciesz się babo!! żeby tylko się jej nie zmieniło:tak:Nie da sobie w kasze dmuchać i chłop jej na głowę nie wejdzie (ciekawe po kim to ma);-)

Wesołych świąt :-)

Gaja%252520mikolaj1.jpg

Korzystając z momentu kiedy młody śpi a stary gra w PlayStation wkleje Wam zdjęcia "prezentowy szał".
Młody zakosił czekolade która miała iść do polewy na sernik :D1czekolada.jpg
Dumny właściciel. B. lubi juz swój kącik mimo ze jeszcze półek ani przybornika i organizera nie ma przywierconych :)2stolik.jpg
No i prezenty :))3prezenty.jpg 4chwalipięta.jpg 5bob_budowniczy.jpg

reklama
Korzystając z momentu kiedy młody śpi a stary gra w PlayStation wkleje Wam zdjęcia "prezentowy szał".
Młody zakosił czekolade która miała iść do polewy na sernik :DZobacz załącznik 419514
Dumny właściciel. B. lubi juz swój kącik mimo ze jeszcze półek ani przybornika i organizera nie ma przywierconych :)Zobacz załącznik 419515
No i prezenty :))Zobacz załącznik 419516 Zobacz załącznik 419517 Zobacz załącznik 419518
super Marcelo :-) a ten mis na 2giej fotce....super ;-) wiekszy od Marcela?

Do góry