reklama
śliczne macie choinki , ja się muszę też w końcu zebrać i ubrać swoją ale to może w środę bo jutro idziemy z Leną na szczepienie
a mój też ma smoczka ale tylko do spania i robi w pieluchę ,tylko z butli nie pije na szczęście dla mnie ,no i nie mówi w zrozumiałym dla mnie języku ;-)
za to gra na gitarze i śpiewa alua co w tłumaczeniu znaczy alleluja Zobacz załącznik 418017
Hahah super
Kilolku nie chcę Cię straszyć ale sąsiadki wnuczka ma 4 lata i nadal problemy- raz na tydzień się wypróżnia i to straszna męczarnia.
Kurcze że też lekarze na takie sprawy nic poradzic nie mogą
Gosiulek cudna
Nie przeszkadzają Wam migoczące lampki? Ja to bym chyba oczopląsu dostała i migreny
kilolek
podwójna listopadowa mama
Dziunka ja myślę, że oni się niezupełnie znają a do specjalisty - gastroenterologa czekamy czekkamy od sierpnia wizytę mamy 25 stycznia, juz niedługo. Po tej wizycie wybieram sie do psychologa, myślę, ze Michał juz powinien zakumać, niby powinien mieć 2,5 roku żeby to odniosło rezultaty ale zobaczymy. Musi mnie tylko lekarz utwierdzić, ze to faktycznie sprawa psychiki.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kilolku, moja Marycha też ssie smoka, na szczęście do spania, pije mleko z butelki i robi w pampka..więc luzik;-) Ja mam zamiar wziąć się za pampka w styczniu - zobaczymy..a smoka na razie nie likwiduję, bo się boję, że będzie Martusi podbierać..bierze smoka jak juz bardzo mu sie kupę chce :/ wtedy się bardzo stresuje. No i spi niestety ze smokiem. Michał generalnie jest moja porażką wychowawczą - ssie smoka, pije z butelki (całe szczęscie tylko przed spaniem) załatwia się tylko w pieluchę
ale za to potrafi jeździć na motorze na akumulator i kierować we wszystkie strony - jeździ po pokojach u dziadków w bloku co nie jest latwe, bo zakręty trzeba brac ostre, i co chwila zmiana kierunku, wrzuca biegi, w tym wsteczny. A Kuba tego nie potrafi.
AniaSm - fajnusi ten Twój Mikołajek!!:-)
Kilolku, u nas tez jeszcze butla - zawsze przed snem, no i nieszczesny pampek.... juz kiedys o tym pisalam. Młody dopiero sie rozkreca z mowieniem, nagle dostal jakiegos powera i mowi i mowi :-) wiec moze przy nastepnej probie po nowym roku sie z nim bardziej dogadam w kwestii nocnika :-)
gosiulek73
mama K&K&A
Gosia nie przeszkadzają.One mają różne opcje...Są bardzo delikatne a migotają tak na całego tylko przez moment.Poza tym delikatnie przechodzą z jednego swiecenia w drugi.
A u nas tylko pielucha została na całe szczęście.Butli nigdy nie miał więc jedno odpadło.
A u nas tylko pielucha została na całe szczęście.Butli nigdy nie miał więc jedno odpadło.
Kuba też ma jeszcze smoka (tylko do spania ale ma), po obudzeniu się od razu go oddaje, zebym odlozyla na półeczkę
Z mowieniem się troche juz rozkręcił co mnie cieszy, pampers na noc, na spacery, i jak gdzies jedziemy jeszcze jest ale nawet z Nim u kogoś pokazuje i idzie do toalety, zwlaszcza jak to nowe miejsca
Ania slodki Kubuś w tej czapie i z gitarą
Z mowieniem się troche juz rozkręcił co mnie cieszy, pampers na noc, na spacery, i jak gdzies jedziemy jeszcze jest ale nawet z Nim u kogoś pokazuje i idzie do toalety, zwlaszcza jak to nowe miejsca
Ania slodki Kubuś w tej czapie i z gitarą
gosiulek73
mama K&K&A
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Gosiulek, ale masz słodkiego "bałwanka" śnieżnego..słodziak z Kacperka!!! I widzę, że kolejny artysta;-)
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Aniu Gosiu super chłopcy
Ostatnia edycja: