reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
śliczne macie choinki , ja się muszę też w końcu zebrać i ubrać swoją ale to może w środę bo jutro idziemy z Leną na szczepienie
a mój też ma smoczka ale tylko do spania i robi w pieluchę ,tylko z butli nie pije na szczęście dla mnie :tak:,no i nie mówi w zrozumiałym dla mnie języku ;-)
za to gra na gitarze i śpiewa alua co w tłumaczeniu znaczy alleluja :-D Zobacz załącznik 418017

Hahah super :-D

Kilolku nie chcę Cię straszyć ale sąsiadki wnuczka ma 4 lata i nadal problemy- raz na tydzień się wypróżnia i to straszna męczarnia.
Kurcze że też lekarze na takie sprawy nic poradzic nie mogą:wściekła/y:

Gosiulek cudna:tak:

Nie przeszkadzają Wam migoczące lampki? Ja to bym chyba oczopląsu dostała i migreny:-D

Dziunka ja myślę, że oni się niezupełnie znają a do specjalisty - gastroenterologa czekamy czekkamy od sierpnia :baffled: wizytę mamy 25 stycznia, juz niedługo. Po tej wizycie wybieram sie do psychologa, myślę, ze Michał juz powinien zakumać, niby powinien mieć 2,5 roku żeby to odniosło rezultaty ale zobaczymy. Musi mnie tylko lekarz utwierdzić, ze to faktycznie sprawa psychiki.

bierze smoka jak juz bardzo mu sie kupę chce :/ wtedy się bardzo stresuje. No i spi niestety ze smokiem. Michał generalnie jest moja porażką wychowawczą - ssie smoka, pije z butelki (całe szczęscie tylko przed spaniem) załatwia się tylko w pieluchę :cool:
ale za to potrafi jeździć na motorze na akumulator i kierować we wszystkie strony - jeździ po pokojach u dziadków w bloku co nie jest latwe, bo zakręty trzeba brac ostre, i co chwila zmiana kierunku, wrzuca biegi, w tym wsteczny. A Kuba tego nie potrafi.
Kilolku, moja Marycha też ssie smoka, na szczęście do spania, pije mleko z butelki i robi w pampka..więc luzik;-) Ja mam zamiar wziąć się za pampka w styczniu - zobaczymy..a smoka na razie nie likwiduję, bo się boję, że będzie Martusi podbierać..
AniaSm - fajnusi ten Twój Mikołajek!!:-)

Kilolku, u nas tez jeszcze butla - zawsze przed snem, no i nieszczesny pampek.... juz kiedys o tym pisalam. Młody dopiero sie rozkreca z mowieniem, nagle dostal jakiegos powera i mowi i mowi :-) wiec moze przy nastepnej probie po nowym roku sie z nim bardziej dogadam w kwestii nocnika :-)

Gosia nie przeszkadzają.One mają różne opcje...Są bardzo delikatne a migotają tak na całego tylko przez moment.Poza tym delikatnie przechodzą z jednego swiecenia w drugi.

A u nas tylko pielucha została na całe szczęście.Butli nigdy nie miał więc jedno odpadło.

Kuba też ma jeszcze smoka (tylko do spania ale ma), po obudzeniu się od razu go oddaje, zebym odlozyla na półeczkę:tak:
Z mowieniem się troche juz rozkręcił co mnie cieszy, pampers na noc, na spacery, i jak gdzies jedziemy jeszcze jest:tak: ale nawet z Nim u kogoś pokazuje i idzie do toalety, zwlaszcza jak to nowe miejsca:-D

Ania slodki Kubuś w tej czapie i z gitarą:tak:

Troszkę spacerku sniegowego
IMG10015.jpgIMG_5386 (427x640).jpgIMG_5414 (427x640).jpgIMG_5397 (427x640).jpgIMG_5353 (640x427).jpga tu malowanko:-)

reklama
Do góry