reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

dziunka ja się nie wypowiadam, bo Patryk od lipca ma tylko dwie dolne jedynk :-( u góry 4 zęby widać, że schodzą (dwie jedynki i dwie dwójki), z czego prawa jedynka to już mu prześwituje i nic :-( a tak, że mu schodzą to od miesiaca albo dłużej widać, a tą jedną jedyneczkę zauważyłam dziś, więc może wreszcie się jędza przebije.

reklama
specjalnie dla martolinki moje trzecie dziecko

Załączniki

• IMGP2069.jpg
    IMGP2069.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 72
  • IMGP2085.jpg
    IMGP2085.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 79
  • IMGP2065.jpg
    IMGP2065.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 77

Katrenki pisalam Ci juz na NK. ZDJECIA MASZ REWELACYJNE!!!! Oboje wygladaliscie obłędnie!!!!!!!!! no i te widoki!!!

To Gośka po urodzeniu

Super masz corcie ;-) widac ze sie dogaduja razem!

Niżej mój bąbel

Madziek Twoj synus mnie po prostu rozbraja! Slodziak!!!!

No to i ja dołączam do albumu...
Sonia na miesiąc przed 1 urodzinkami :-) - i nowy nabytek zabawkowy ;-)

Mała kobitka ;-) a jaka posluszna! Oli to by sie zaplakal na smierc tam hehe

kilka naszych porannych, jeszcze piżamowych fotek
zgadnijcie przy którym zdjęciu Kubuś zawołał "Mamo, mamo, Michas jest ślimakiem!" :D

Kilolek Michas ma sliczna czuprynke!!!! Wogole kochane dzieciaczki masz!

A to kilka naszych fotek z marszu i domowa Joasia.

hahahahah domowa Joasia powala mnie na kolana ;-)

Polaa - śliczny synek.... jak widzę też macie porozrzucane zabawki ... ;-);-):-D:-D
po czym można poznać , że jest dziecko w domu?? bo porozrzucanych rzeczach...

dzięki martolinka, nie tylko na zdjęciach jest duży :-):-):-)
On już sie urodził bardzo duży - 4.260kg i 62 cm, a teraz waży 10 kg (w sumie az tak bardzo nie przytył przez ten rok:)), bałam się że bedzie grubaskiem ale tak nie jest, chociaz pulchniutkie dzieciaczki są kochane:tak: A ile mierzy? To sama nie wiem...mieszkam w UK i tutaj dzieci nie mierza( mi po porodzie wyjatkowo zmierzyli bo sie nie mogli na dziwic ze taki dlugi:)), ale ostatnio jak bylam z Nim u lekaraza to stwierdził, ze ma wzrost dwulatka :-) ubranka nosi na 92,98cm albo 18-24 miesiace ( sa szerokie ale na dlugosc dobre zwlaszcza spodnie)

reklama
Polaa slicznego masz synka! Taki blondasek hehe! Moj tez ma jasniutkie wlosy tak ze praktycznie ich nie widac bo krociutkie... nie moge sie juz doczekac gdy bedzie mial takie wloski jak Twoj! ;-) Na razie nie da sie nacieszyc mamie fryzjerce hehe

Do góry