C
Cleo1981
Gość
specjalnie dla martolinki moje trzecie dziecko
ale bomba ten kot
a 2 foteczka rewelka...Ilonka na bb z kotkiem na cycuchach hihi :-) Kubuś widać że lubi kocurka co ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
specjalnie dla martolinki moje trzecie dziecko
Marysia przepieknaUwielbiam wątek zdjęciowy!!!Wszystkie bez wyjątku dzieci są przepiękne!!!Ale Dziunkowa Joasia jest bezkonkurencyjna:-):-)
A to moja Marysia;-)
super! ależ duzy chlopak!Z racji tego ze miałam juz w rece ten aparat porobiłam pare fotek z dzisiejszego dnia, tak więc:
a co to za nowy stwór:
jak to sie dzieje ze głowa dinozaura sie rusza
po chwili głowe urwał, wyrzucuł....mama naprawiła i zabawa trwa na całego:
Mamo, mamo ja tez chce cos napisac na BB:
Najfajniejsza zabawa, bieganie do mamy...
![]()
a można prosić o ink do takich aukcji?Jasne, że mogę zdradzićNiestety, nie miałam żadnych szablonów, tylko - znalazłam na Allegro aukcję, która robi fotomontaże - no i kupiłam 2 sztuki..
![]()
hehe no uwielbia kotaale bomba ten kot
a 2 foteczka rewelka...Ilonka na bb z kotkiem na cycuchach hihi :-) Kubuś widać że lubi kocurka co ;-)
Uwielbiam wątek zdjęciowy!!!Wszystkie bez wyjątku dzieci są przepiękne!!!Ale Dziunkowa Joasia jest bezkonkurencyjna:-):-)
A to moja Marysia;-)
tutaj macie link do takiej strony z szablonami Caption.iT - Face In Hole | Photo Frames | Picture Captions | Photo Montage | Text Generators , może też w tel macie coś takiego , jaa np mam program do zmiany fotek i mogę zrobić np coś takiego Zobacz załącznik 293721 albo takiego Zobacz załącznik 293722
Z racji tego ze miałam juz w rece ten aparat porobiłam pare fotek z dzisiejszego dnia, tak więc:
a co to za nowy stwór:
jak to sie dzieje ze głowa dinozaura sie rusza
po chwili głowe urwał, wyrzucuł....mama naprawiła i zabawa trwa na całego:
Mamo, mamo ja tez chce cos napisac na BB:
Najfajniejsza zabawa, bieganie do mamy...
![]()
Super foteczki!!!! No i Marysia słodzinka
Fajne kombinacje!
Rewelacyjny ten Twój synuś
A tu moja Joasia wlazła ostatnio pod naszą chwilową nieuwagę. Co ciekawe zadowolona jak ta lala i wyjść nie chciała
Zobacz załącznik 294034
Mama_i_Marcel - przystojniak jakich mało !!