reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Uwielbiam wątek zdjęciowy!!!Wszystkie bez wyjątku dzieci są przepiękne!!!Ale Dziunkowa Joasia jest bezkonkurencyjna:-):-)
A to moja Marysia;-)
Marysia przepiekna

Z racji tego ze miałam juz w rece ten aparat porobiłam pare fotek z dzisiejszego dnia, tak więc:
a co to za nowy stwór:

jak to sie dzieje ze głowa dinozaura sie rusza

po chwili głowe urwał, wyrzucuł....mama naprawiła i zabawa trwa na całego:

Mamo, mamo ja tez chce cos napisac na BB:

Najfajniejsza zabawa, bieganie do mamy...
super! ależ duzy chlopak!

Jasne, że mogę zdradzić;) Niestety, nie miałam żadnych szablonów, tylko - znalazłam na Allegro aukcję, która robi fotomontaże - no i kupiłam 2 sztuki..:)
a można prosić o ink do takich aukcji?

ale bomba ten kot :D:D:D
a 2 foteczka rewelka...Ilonka na bb z kotkiem na cycuchach hihi :-) Kubuś widać że lubi kocurka co ;-)
hehe no uwielbia kota

Uwielbiam wątek zdjęciowy!!!Wszystkie bez wyjątku dzieci są przepiękne!!!Ale Dziunkowa Joasia jest bezkonkurencyjna:-):-)
A to moja Marysia;-)

Super foteczki!!!! No i Marysia słodzinka :)

tutaj macie link do takiej strony z szablonami Caption.iT - Face In Hole | Photo Frames | Picture Captions | Photo Montage | Text Generators , może też w tel macie coś takiego , jaa np mam program do zmiany fotek i mogę zrobić np coś takiego Zobacz załącznik 293721 albo takiego Zobacz załącznik 293722

Fajne kombinacje!

Z racji tego ze miałam juz w rece ten aparat porobiłam pare fotek z dzisiejszego dnia, tak więc:
a co to za nowy stwór:

jak to sie dzieje ze głowa dinozaura sie rusza

po chwili głowe urwał, wyrzucuł....mama naprawiła i zabawa trwa na całego:

Mamo, mamo ja tez chce cos napisac na BB:

Najfajniejsza zabawa, bieganie do mamy...

Rewelacyjny ten Twój synuś :)

A tu moja Joasia wlazła ostatnio pod naszą chwilową nieuwagę. Co ciekawe zadowolona jak ta lala i wyjść nie chciała :D

Zobacz załącznik 294034

reklama
Do góry