reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
No to i ja dołączam do albumu...
Sonia na miesiąc przed 1 urodzinkami :-) - i nowy nabytek zabawkowy ;-)

Załączniki

• DSCN4507.jpg
    DSCN4507.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 79
  • DSCN4499.jpg
    DSCN4499.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 78
  • DSCN4502.jpg
    DSCN4502.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 84
  • DSCN4503.jpg
    DSCN4503.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 81
kilka naszych porannych, jeszcze piżamowych fotek
zgadnijcie przy którym zdjęciu Kubuś zawołał "Mamo, mamo, Michas jest ślimakiem!" :D

Edit: mary a Sonia to tak chętnie w kojcu siedzi? Mój to by 1 minuty na takiej uwięzi nie wytrzymal

Załączniki

• IMGP2010.jpg
    IMGP2010.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 77
  • IMGP2006.jpg
    IMGP2006.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 77
  • IMGP2005.jpg
    IMGP2005.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 76
  • IMGP2003.jpg
    IMGP2003.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
reklama
No to i ja dołączam do albumu...
Sonia na miesiąc przed 1 urodzinkami :-) - i nowy nabytek zabawkowy ;-)

Śliczne ma spojrzenie - czyżbyś jej oczy malowała? ;)

Moja też w kojcu nie wyrobi :D cały dom jej i koniec :D

kilka naszych porannych, jeszcze piżamowych fotek
zgadnijcie przy którym zdjęciu Kubuś zawołał "Mamo, mamo, Michas jest ślimakiem!" :D

Edit: mary a Sonia to tak chętnie w kojcu siedzi? Mój to by 1 minuty na takiej uwięzi nie wytrzymal

Śliczny ślimak :D

A to kilka naszych fotek z marszu i domowa Joasia.
Zobacz załącznik 292260Zobacz załącznik 292261Zobacz załącznik 292262Zobacz załącznik 292263Zobacz załącznik 292264Zobacz załącznik 292265

Do góry