reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
No to i ja dołączam do albumu...
Sonia na miesiąc przed 1 urodzinkami :-) - i nowy nabytek zabawkowy ;-)
Jak Ona grzecznie w tym kojcu siedzi :-) jest bardzo duża :-) Kurcze wydaje mi się, że Patryk jest już taki duży, że szok, a jak wchodzę na Albumik i oglądam Wasze dzieci, to on znów robi się malutki ;-) no ale goni goni, już 8 kg na wadze ma z przodu i je tyle co ja albo więcej ;-p

kilka naszych porannych, jeszcze piżamowych fotek
zgadnijcie przy którym zdjęciu Kubuś zawołał "Mamo, mamo, Michas jest ślimakiem!" :D
...ślimak ślimak wystaw rogi ;p .... Fajne chłopaki, razem dzieciom raźniej, ja tęsknię za brzuszkiem, no i chciałabym żeby Patryk miał jednak rodzeństwo, bo on do dzieci małych i dużych lgnie jak cholera.

Córeczki masz super i dużą i małą i męża też ;-) no i Ty jesteś fajna babka :-)

A i jeszcze u nas dziś z rana:
Patryk z tym mega Kubusiem P. :-)

i sam na uwięzi, próbuje dobrać się do kosza z zabawkami ;-)

Ostatnia edycja:
Jak Ona grzecznie w tym kojcu siedzi :-) jest bardzo duża :-) Kurcze wydaje mi się, że Patryk jest już taki duży, że szok, a jak wchodzę na Albumik i oglądam Wasze dzieci, to on znów robi się malutki ;-) no ale goni goni, już 8 kg na wadze ma z przodu i je tyle co ja albo więcej ;-p

...ślimak ślimak wystaw rogi ;p .... Fajne chłopaki, razem dzieciom raźniej, ja tęsknię za brzuszkiem, no i chciałabym żeby Patryk miał jednak rodzeństwo, bo on do dzieci małych i dużych lgnie jak cholera.

Córeczki masz super i dużą i małą i męża też ;-) no i Ty jesteś fajna babka :-)

Ale ma Kubusia , WOW :)

To ja Was pomęczę bo chcę pokazać nasze ząbki i zapytać czy u Waszych dzieci jest podobnie? Te górne nie są za duże? Bo cały czas się martwię że odziedziczy po A wadę zgryzu...
Zobacz załącznik 292477

Ale ma Kubusia , WOW :)

To ja Was pomęczę bo chcę pokazać nasze ząbki i zapytać czy u Waszych dzieci jest podobnie? Te górne nie są za duże? Bo cały czas się martwię że odziedziczy po A wadę zgryzu...
Zobacz załącznik 292477
Amelka ma identyko i tez szparke miedzy gornymi, poza tym kazdy przeciez wieksze gorne jedynki :-)

Dawno nic nie dodawałam. Zdjęcia z dziś.

wyjatkowa jesteście identyczni:-):-) Patryk ma poliki do schrupania:-):-)

no to i my cos wkleimy bo dawno nas tu nie bylo ;-) pewnie i tak wiekszosc z Was widziala na NK ;-)

Klaudzia fantastycznie wyglądasz:-):-) Oliverek słodziak:tak::tak:

No to my damy minę niewiniątka i wielkiej radości ze zdobczy pilota.

hahahahahaha super minka:-):-)

Prosze cie bardzo kochana.....

katerenki już pisałam na nk świetnie:-):-)

Moja starsza to Hanka : tutaj wakacyjnie
Tutaj Gośka w końcówce lipca ( kawałek mnie ;) )
Hanka nudzi się podczas jazdy samochodem :-D
Razem na niedzielnym spacerku

super dziewczynki:-):-)

podpisuje się pod tym :-)
Karola sesja boska :-)
anawawka córeczki śliczniusie!
pathanka super foteczki, boże jak te dzieci rosną! Niżej mój bąbel

madziek ale Patryk rośnie mężczyzna prawdziwy się z niego robi:-):-)
zdjęcie "na uwięzi" rządzi:-):-)

kilka naszych porannych, jeszcze piżamowych fotek
zgadnijcie przy którym zdjęciu Kubuś zawołał "Mamo, mamo, Michas jest ślimakiem!" :D

hahahaha obstawiam NR 1:tak::tak: super chłopaki:-):-)

A to kilka naszych fotek z marszu i domowa Joasia.

dziunka nie zaskoczyłaś mnie jak zwykle czad e-ciotka prosi o zdjęcie Asi "po domowemu" z chustka na głowie:-):-):-):-)
co do ząbków to ty się ciesz że jest szpara:tak::tak: bo potem jak będą wychodzić stałe-które są większe nie powinno być problemu ze zgryzem Pati miała piękne ząbki bez szpary a teraz czeka ją aparacik...

Wszystkie dzieciaczki sa słodkie ;-)
Dziś byłam na 5 min u kolezanki, która urodziła 13.10 i jestem w szoku ze dzieci sa takie małe. Kurcze ja juz nie pamietam mojej Majki takiej malutkiej.
Co do zebów-moja ma dolne 1, i górne 2. Górne 1 juz czuc na palcu ale nie widac jeszcze wiec nie wiem czy bedzie szpara. Mam nadzieje ze zebów po mnie nie odziedziczy, z wiadomej przyczyny ;-)

reklama
Sonia wygląda na zadowoloną w tym kojcu - niespotykane :) uśmiech ma jak mamusia:)

...
Bo jest zadowolona :tak:
Jak to tata jej nazywa "Soniowe imperium" ;-)
Zdecydowanie sama woli tam wchodzić JAK MA OCHOTE :eek::laugh2:
Jeśli "muszę" ją tam wsadzić to zdecydowanie łatwiej z przekupstwem chrupkami ;-) tzn wsadzana tam protestuje chyba że znajdzie jakiegoś chrupka w środku(...) :-p:-D a później to już odpuszcza, przynajmniej na 10min do kwadransu. Przecież nie siedzi tam uwięziona cały dzień... ;-) Z regóły bramka do kojca jest otwarta i wchodzi i się bawi jak ma ochote.
Kupiliśmy to głównie z myslą o przyjeździe Madzi i jej malutkiej żeby w razie czego było gdzie bezpiecznie Sonie chociaz na chwile wsadzić kiedy np Madzia sama w domu bedzie a do kibelka czasem trzeba chodzic ;-):-)
Śliczne ma spojrzenie - czyżbyś jej oczy malowała? ;)
....
Ależ oczywiście :tak:;-):-D
Jak Ona grzecznie w tym kojcu siedzi :-) jest bardzo duża :-) ...
No Ba ;)

Do góry