reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Klaudzia jak juz pisalam pieknie wygladasz!
p.s . Nie wszyscy maja NK :( Katrenki daj kilka fotek ze swojego slubu :) wszyscy sie zachwycaja a ja nic nie widziałam :)

Prosze cie bardzo kochana.....

Załączniki

• IMG_3940.jpg
    IMG_3940.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_3956.jpg
    IMG_3956.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_8976.jpg
    IMG_8976.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_3952 kopia.jpg
    IMG_3952 kopia.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_3972.jpg
    IMG_3972.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_9029.jpg
    IMG_9029.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_8982.jpg
    IMG_8982.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_9041.jpg
    IMG_9041.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_8939.jpg
    IMG_8939.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_9016.jpg
    IMG_9016.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Pathanka ale słodziak!!!

Katrenki zdjęcia przepiękne, nie wiedziaam ze to w Pl :O szok, bo zawsze uważałam że zdjęcia na plązy są banalne,a te Wasze są PRZEPIĘKNE!!!!!!!!!!!!

To Gośka po urodzeniu
skanuj0004.jpg
Oto Gośka na niedzielnym spacerze
spgos.jpg
A tak wyglądała Gośka w czerwcu na sesji, którą zrobiliśmy jako prezent-podziękowanie dla gości przybyłych na chrzest
sesja.jpg

reklama
Moja starsza to Hanka : tutaj wakacyjnie
lece.jpg
basen.jpg
Tutaj Gośka w końcówce lipca ( kawałek mnie ;) )
DSC01384.jpg
Hanka nudzi się podczas jazdy samochodem :-D
spodenkigoni.jpg
Razem na niedzielnym spacerku
spsio2.jpg

Do góry