reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Album Fotograficzny

reklama
niestety nie można :-( ani pic nic nie można :-(
no z tym jedzonkiem to nie wiedziałam, ale z piciem mnie zaskoczyłas..... bo nam położna kazała sobie na porodówkę zabierac wodę niegazowaną - jakby nam się pic chciało..... hmmmmm to jak rodzisz 12h ( bo nie liczę do porodu tylko partych) to co... 12 godzin nic nie pijesz?

ejj a tak a propo czy w trakcie porodu można coś podjadac??? w sensie czekoladkę albo cuś?

w trakcie to pewnie ciezko cos podjesc:-) ale jak juz mala sie urodzi to cala milka truskawkowa moja!! i z nikim sie nie podziele!! ;-)jeszcze nigdy tak dlugo slodyczy nie jadlam!:szok: juz mi sie po nocach torty snija!

no z tym jedzonkiem to nie wiedziałam, ale z piciem mnie zaskoczyłas..... bo nam położna kazała sobie na porodówkę zabierac wodę niegazowaną - jakby nam się pic chciało..... hmmmmm to jak rodzisz 12h ( bo nie liczę do porodu tylko partych) to co... 12 godzin nic nie pijesz?
Ja zamierzam zabrać conajmnie dwie butlepo 1,5 L i biszkopty. Żeby z sił nieopaść w międzyczasie :)

hej kochane ja troche z innej beczki
na innym wątku chwaliłam się że zrobiłam tort dla teściowej, w końcu znalazłam kabel, to się Wam pochwale:-):-)

Załączniki

• P120210_20.52[02].JPG
    P120210_20.52[02].JPG
    18,5 KB · Wyświetleń: 93
  • P120210_20.52.JPG
    P120210_20.52.JPG
    23,8 KB · Wyświetleń: 80
meganne piekny tort.....naprawdę ślicznie :tak:
A z tym jedzeniem i piciem to w PL chyba zależy od szpitala...jak rodziłam Filipa to nie pozwalali mi pić ani jeść- a ja z pragnienia usychałam.
Tu w UK można a nawet zalecaja najeść sie przed wyjazdem do szpitala, do torby spakować jakąś przekąskę (ja spakowałam wafle ryżowe sobie) i napój. Ja mam wodę... Ostatnio oglądałam program o porodach i kobietka miała na łóżku butelkę coca-coli i w między czasie popijała sobie kawę z mlekiem :eek: więc co kraj to obyczaj...hihi

reklama
Do góry