edyta01
Czekamy na czwarty cud
przedstawiam Wam swojego synusia Olka![]()
Jaki sliczny niunius gratuluje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przedstawiam Wam swojego synusia Olka![]()
Nie no ten tort jest zaj...ty. Jak to się robi żeby tak wyglądał? Poproszę wskazówki:-)hej kochane ja troche z innej beczki
na innym wątku chwaliłam się że zrobiłam tort dla teściowej, w końcu znalazłam kabel, to się Wam pochwale:-):-)
Majeczka jest piękna...... normalnie do schrupania:-):-)Nie no ten tort jest zaj...ty. Jak to się robi żeby tak wyglądał? Poproszę wskazówki:-)
Ja też się pochwalę naszą kochaną Majeczką.
Majeczka jest piękna...... normalnie do schrupania:-):-)
a co do tortu to z pianek jojo robisz coś ala marcepan i formujesz w co chcesz.. ja obłożyłam cały tort a potem zrobiłam wstęgę i różyczki.... jakbyś chciała przepis na to co i jak to daj znac.
a lukier ang robiłaś sama czy kupowałaś?? bo niestety lukier plastyczny jest dośc drogi.... i kasy szkoda heheheTorcik super.
Ja robiłam tego typu rzeczy z masy pomadkowej i z lukru angielskiego.
aa no chyba że tak.....Kupowalam,
miałam specjalną okazje to kasa wtedy nie była istotna tylko efekt był dla mnie najważniejszy
W POlsce jest drogi ale ostatnio koleżanka z UK mi przysłała bo tam jest o połowe taniej wiec nawet z przesyłką się opłaca.
zgadzam się!!!!! JA też chcę Swojego !!!!!!!Boże jakie te dzieciaczki są śliczne!!!!!!!!!!!!
jaki promyczek ...słodko śpiJa też się pochwalę naszą kochaną Majeczką.