reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
Nie no ten tort jest zaj...ty. Jak to się robi żeby tak wyglądał? Poproszę wskazówki:-)

Ja też się pochwalę naszą kochaną Majeczką.
Majeczka jest piękna...... normalnie do schrupania:-):-)

a co do tortu to z pianek jojo robisz coś ala marcepan i formujesz w co chcesz.. ja obłożyłam cały tort a potem zrobiłam wstęgę i różyczki.... jakbyś chciała przepis na to co i jak to daj znac.

Majeczka jest piękna...... normalnie do schrupania:-):-)

a co do tortu to z pianek jojo robisz coś ala marcepan i formujesz w co chcesz.. ja obłożyłam cały tort a potem zrobiłam wstęgę i różyczki.... jakbyś chciała przepis na to co i jak to daj znac.

Torcik super.
Ja robiłam tego typu rzeczy z masy pomadkowej i z lukru angielskiego.

Kupowalam,

miałam specjalną okazje to kasa wtedy nie była istotna tylko efekt był dla mnie najważniejszy:laugh2:

W POlsce jest drogi ale ostatnio koleżanka z UK mi przysłała bo tam jest o połowe taniej wiec nawet z przesyłką się opłaca.

Kupowalam,

miałam specjalną okazje to kasa wtedy nie była istotna tylko efekt był dla mnie najważniejszy:laugh2:

W POlsce jest drogi ale ostatnio koleżanka z UK mi przysłała bo tam jest o połowe taniej wiec nawet z przesyłką się opłaca.
aa no chyba że tak.....
ja szukałam przepisu, ale jak już jakiś znalazłam to nie brzmiało smacznie.... wręcz obrzydliwie.... tłuszcz i cukier z dodatkiem czegos... bleeee
więc znalazłam pianki:-)
Boże jakie te dzieciaczki są śliczne!!!!!!!!!!!!
zgadzam się!!!!! JA też chcę Swojego !!!!!!!

reklama
Do góry