edyta01
Czekamy na czwarty cud
przedstawiam Wam swojego synusia Olka
Jaki sliczny niunius gratuluje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przedstawiam Wam swojego synusia Olka
Nie no ten tort jest zaj...ty. Jak to się robi żeby tak wyglądał? Poproszę wskazówki:-)hej kochane ja troche z innej beczki
na innym wątku chwaliłam się że zrobiłam tort dla teściowej, w końcu znalazłam kabel, to się Wam pochwale:-):-)
Majeczka jest piękna...... normalnie do schrupania:-):-)Nie no ten tort jest zaj...ty. Jak to się robi żeby tak wyglądał? Poproszę wskazówki:-)
Ja też się pochwalę naszą kochaną Majeczką.
Majeczka jest piękna...... normalnie do schrupania:-):-)
a co do tortu to z pianek jojo robisz coś ala marcepan i formujesz w co chcesz.. ja obłożyłam cały tort a potem zrobiłam wstęgę i różyczki.... jakbyś chciała przepis na to co i jak to daj znac.
a lukier ang robiłaś sama czy kupowałaś?? bo niestety lukier plastyczny jest dośc drogi.... i kasy szkoda heheheTorcik super.
Ja robiłam tego typu rzeczy z masy pomadkowej i z lukru angielskiego.
aa no chyba że tak.....Kupowalam,
miałam specjalną okazje to kasa wtedy nie była istotna tylko efekt był dla mnie najważniejszy
W POlsce jest drogi ale ostatnio koleżanka z UK mi przysłała bo tam jest o połowe taniej wiec nawet z przesyłką się opłaca.
zgadzam się!!!!! JA też chcę Swojego !!!!!!!Boże jakie te dzieciaczki są śliczne!!!!!!!!!!!!
jaki promyczek ...słodko śpiJa też się pochwalę naszą kochaną Majeczką.
Ja też się pochwalę naszą kochaną Majeczką.