reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
pani_labiryntu super brzusio...taki okrąglutki :tak:

W tej ciąży faktycznie nie miałam problemów z cerą...o wiele większe miałam przy Filipie- a mówią że to niby na dziewczynkę powinna się buzia mamie zmieniać :-D

Mi sie cera tak bardzo nie pogorszyła,
ale włosy mi sie strasznie posypały :(
Za to paznokcie mam jak jastrzab

Mi sie cera tak bardzo nie pogorszyła,
ale włosy mi sie strasznie posypały :(
Za to paznokcie mam jak jastrzab

mi na początku ciąży właśnie strasznie włosy wypadały i mnie wysypało na buzi;/:sorry2:później sie unormowało..to teraz na koniec mi znowu syfu wyskakują:wściekła/y::no:
ale już niedługo i znowu trzeba bedzie sie doprowadzic do porządku;-):tak:

mi na początku ciąży właśnie strasznie włosy wypadały i mnie wysypało na buzi;/:sorry2:później sie unormowało..to teraz na koniec mi znowu syfu wyskakują:wściekła/y::no:
ale już niedługo i znowu trzeba bedzie sie doprowadzic do porządku;-):tak:
ten krem z masy perłowej sie no scar nazywa
ja sie nim w liceum wyleczyłam z blizn po tradziku
i na rozstepy tez jest bardzo dobry

picture12791.jpg
a to ja :-D:-D

reklama
Do góry