reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Fajne macie te brzucholki. Kurde, stara już jestem i nadziwić się nie mogę jak to jest że każdy ten brzuszek ciążowy a takie całkiem inne są. Jak mi się uda to Wam swój też pokażę (tyle że ja to już chyba zdjęcie panoramiczne muszę zrobić bo na normalnym to nie wiem czy się zmieści:-D)

Co do terminu to niestety nastawić się bardzo konkretnie nie da rady, bo ten z USG to jedno, ten z OM drugie a dzidziuś i tak zrobi co będzie chciał.

dziewczyny super brzuszki!! ja to się chyba przestanę pokazywać, bo wielka kolumbryna przy Was jestem, a mój Synek nie wiem po co taki duży domek sobie buduje?? chyba po to żeby matka z nim dużo potem latała, żeby zrzucić te kiloski:tak:

Oleńka, Kejt - no no ciązoweczki pelną gebą:)
Albo pelnym brzuzkiem:)))))
Sliczne brzuszki!!!!

Ja załączam swój:

Załączniki

• IMG_0581.jpg
    IMG_0581.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_0590.jpg
    IMG_0590.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 44
Aleeeeeee macie fajneeeeee brzuszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2:

Mi dopiero od tygodnia w końcu widać już tak fajnie, 4 kg mam na plusie w 23 tyg. ciąży więc można sobie to wyobrazić... taki bębor lekko zaokrąglony:-p

reklama
Z wtorkowego USG dostałam płytę dvd, ale udało mi się zrobić najważniejszemu zdjęcie... :-)

Załączniki

• sikus.jpg
    sikus.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 55
Do góry