reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Fajne macie te brzucholki. Kurde, stara już jestem i nadziwić się nie mogę jak to jest że każdy ten brzuszek ciążowy a takie całkiem inne są. Jak mi się uda to Wam swój też pokażę (tyle że ja to już chyba zdjęcie panoramiczne muszę zrobić bo na normalnym to nie wiem czy się zmieści)
Co do terminu to niestety nastawić się bardzo konkretnie nie da rady, bo ten z USG to jedno, ten z OM drugie a dzidziuś i tak zrobi co będzie chciał.
Co do terminu to niestety nastawić się bardzo konkretnie nie da rady, bo ten z USG to jedno, ten z OM drugie a dzidziuś i tak zrobi co będzie chciał.
dziewczyny super brzuszki!! ja to się chyba przestanę pokazywać, bo wielka kolumbryna przy Was jestem, a mój Synek nie wiem po co taki duży domek sobie buduje?? chyba po to żeby matka z nim dużo potem latała, żeby zrzucić te kiloski
Czarodziejka
Fanka BB :)
Ilonaa
Mein Schatz :)
Aleeeeeee macie fajneeeeee brzuszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi dopiero od tygodnia w końcu widać już tak fajnie, 4 kg mam na plusie w 23 tyg. ciąży więc można sobie to wyobrazić... taki bębor lekko zaokrąglony
Mi dopiero od tygodnia w końcu widać już tak fajnie, 4 kg mam na plusie w 23 tyg. ciąży więc można sobie to wyobrazić... taki bębor lekko zaokrąglony
reklama