marga82
Lutóweczka2010
mam identyczne majtki :-) sliczny brzuszek SUPER:-)
a to mój dzisiejszy brzusio;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem tez je lubie bo sa luzne i nigdzie nie piją:-)Mamy ciążowe brzuszki,takie same majtki..coraz więcej nas łączy;-)hehe
ja uwielbiam spac w takich,bo najwygodniej;-)
a i jeszcze niech mi ktoras powie jak to jest wg ostatniej miesiaczki data porodu wychodzi mi na 18 lutego a wg USG na 8 lutego...to kiedy niby mam juz nogi rozkraczac?????
Ja bym patrzyla na ten termin po ostatniej @. Ten z usg to chyba podaja na podstawie wielkosci dziecka, a wiadomo ze w tym samym tygodniu ciazy jedno dziecko moze byc mniejsze a drugie wieksze.
21tc..
podobno tylko 4% dzieci rodzi sie w terminie- malutko :-).Z teg oco wiem, to powinno isęszykowac na termin z pierwszego usg. Bo na pocztku dzidziorki rosna podobnie i to jest najbardziej wiarygodny termin. A po drugie jak to pani doktor powiedziała, mimo ze i z OM i usg ta sama data wychodzi to mam się na nią nei nastawiać bo to się tak rzadko zdrarza ,ze prawie cud . Także nastaw się na +- dwa tygodnie od 8 lutego
sliczny brzuszek taki juz okrąglutki! :-) SUPER :-)Noooo to teraz ja i moja córunia