reklama
elegancki masz brzuchalek...a ja taką piłkęa to mój dzisiejszy brzusio;-)
zabeczka
Fanka BB :)
LadyMocca sliczny brzusio juz masz:-):-)
Olenka Twoj brzusio podobny do mojego, nie za duzy ale slodki, ale juz niedlugo tez nam sie pileczki pokaza
Olenka Twoj brzusio podobny do mojego, nie za duzy ale slodki, ale juz niedlugo tez nam sie pileczki pokaza
mnie to wnerwia u mnie to wgłębienie nad pępolem bo nie jest jeszcze taki okrągły:-)
olenka12345
Olenka Twoj brzusio podobn
y do mojego, nie za duzy ale slodki, ale juz niedlugo tez nam sie pileczki pokaza
Już sie nie mogę doczekac "piłeczki";-)
Lady super brzusio Twój już taki widac "ciążowy"
sorki,za rozebrane zdjęcie ale takie mi mój trzsnął rano ;-)bo jak mam ubraną koszulę do spania to nie widac mi brzuszka:-(dlatego sie rozebrałam jak do rosołu;-)
zabeczka
Jak dla mnie jest okraglutki, juz tez bym chciala taki miec, zeby wszyscy widzieli ze czekam na kruszynkemnie to wnerwia u mnie to wgłębienie nad pępolem bo nie jest jeszcze taki okrągły:-)
olenka12345
Kochana masz prześliczny brzusio!! i wiedz,że nie jedna Ci go zazdrości;-)mnie to wnerwia u mnie to wgłębienie nad pępolem bo nie jest jeszcze taki okrągły:-)
olenka12345
nie mogę tyle żreć
KOCHANE JESTEŚCIE
Właśnie teraz to my możemy sobie pożrec,bo jak będziemy karmic to już w kuchni raczej nie poszalejemy;-)
także musimy korzystac ile sie da;-)i narobic "zapasów"hehe..no oczywiście nie takich 50kilogramowych..;-)
reklama
marga82
Lutóweczka2010
masz sliczny brzusio taki zaokrąglony :-) SUPER21tc..