reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Album Fotograficzny

reklama
Maciek mi obiecal w końcu wgrać na kompa program od koma to powysyłam:-) zobaczymy co z jakością bedzie, ja niestety typowa humanistka jestem nie znam sie na technicznych sprawach hiihih na szczescie z Mackiem sie uzupełniamy bo on jest umysł scisly, techniczny hihihiihi

A nogi zaczniesz rozkraczac jak przyjdzie pora moze to byc nawet po 18 lutym, maly bendzie wiedzial kiedy jest gotowy do wyjscia. Napewno tego nie przegapisz :-D
No tak ale chcialam sobie tak mniej wiecej zaplanowac kiedy mamjuz isc na wolne...bo nie chce zeby h2o mi pekla w pracy haha
Ale jak widac nic sie tu nie da zaplanowac:(

8 tydzień i zdjęcie z Naszego pierwszego USG a a za równiutki tydzień USG połówkowe...:-D
Slodkie

Ja mam podobny:)))))super brzucholek

attachment.php

a to mój dzisiejszy brzusio;-)
nie pogadasz i majtasy tez fajne:)

mnie to wnerwia u mnie to wgłębienie nad pępolem bo nie jest jeszcze taki okrągły:-)
wmaiasz sobie jakies wglebienia haha...wszystko sie wyrowna:)))

nie mogę tyle żreć :tak:

KOCHANE JESTEŚCIE
Ja az tyle nie zre a dupa mi i tak roznie w zastraszajacym tepie:(

Z teg oco wiem, to powinno isęszykowac na termin z pierwszego usg. Bo na pocztku dzidziorki rosna podobnie i to jest najbardziej wiarygodny termin. A po drugie jak to pani doktor powiedziała, mimo ze i z OM i usg ta sama data wychodzi to mam się na nią nei nastawiać bo to się tak rzadko zdrarza ,ze prawie cud :). Także nastaw się na +- dwa tygodnie od 8 lutego

A jak ktos mial pierwsze USG w 20 tyg????LOL

Noooo to teraz ja i moja córunia :D

Ale zajefajny:)))))Kejt brzusio pierwsza klasa..
dziewczyny super brzuszki!! ja to się chyba przestanę pokazywać, bo wielka kolumbryna przy Was jestem, a mój Synek nie wiem po co taki duży domek sobie buduje?? chyba po to żeby matka z nim dużo potem latała, żeby zrzucić te kiloski:tak:
Wileka kolubryna...oj kochanie ja to cie chyba kiedys kutne...:p

Oleńka, Kejt - no no ciązoweczki pelną gebą:)
Albo pelnym brzuzkiem:)))))
Sliczne brzuszki!!!!

Ja załączam swój:
no no no super:)

Z wtorkowego USG dostałam płytę dvd, ale udało mi się zrobić najważniejszemu zdjęcie... :-)

No i sisior jest w centrum....uwagi:p ale elegancki:)

reklama
Do góry