reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
Z wtorkowego USG dostałam płytę dvd, ale udało mi się zrobić najważniejszemu zdjęcie... :-)
Śliczny synuś a ja nie mam skanera żeby wam pokazać Amelkę a jest taka sliczna i z kazdej wizyty dostaję takie ładne zdjęcie:-(
Śliczny synuś a ja nie mam skanera żeby wam pokazać Amelkę a jest taka sliczna i z kazdej wizyty dostaję takie ładne zdjęcie:-(
To może zrób zdjęcie telefonem po prostu połóż zdjęcie Amelki na szafie i pstryk
kaasiorek84
Maciek mi obiecal w końcu wgrać na kompa program od koma to powysyłam:-) zobaczymy co z jakością bedzie, ja niestety typowa humanistka jestem nie znam sie na technicznych sprawach hiihih na szczescie z Mackiem sie uzupełniamy bo on jest umysł scisly, techniczny hihihiihi
No tak ale chcialam sobie tak mniej wiecej zaplanowac kiedy mamjuz isc na wolne...bo nie chce zeby h2o mi pekla w pracy hahaA nogi zaczniesz rozkraczac jak przyjdzie pora moze to byc nawet po 18 lutym, maly bendzie wiedzial kiedy jest gotowy do wyjscia. Napewno tego nie przegapisz
Ale jak widac nic sie tu nie da zaplanowac
Slodkie8 tydzień i zdjęcie z Naszego pierwszego USG a a za równiutki tydzień USG połówkowe...
Ja mam podobny))))super brzucholek21tc..
nie pogadasz i majtasy tez fajne
a to mój dzisiejszy brzusio;-)
wmaiasz sobie jakies wglebienia haha...wszystko sie wyrowna))mnie to wnerwia u mnie to wgłębienie nad pępolem bo nie jest jeszcze taki okrągły:-)
Ja az tyle nie zre a dupa mi i tak roznie w zastraszajacym tepienie mogę tyle żreć
KOCHANE JESTEŚCIE
Z teg oco wiem, to powinno isęszykowac na termin z pierwszego usg. Bo na pocztku dzidziorki rosna podobnie i to jest najbardziej wiarygodny termin. A po drugie jak to pani doktor powiedziała, mimo ze i z OM i usg ta sama data wychodzi to mam się na nią nei nastawiać bo to się tak rzadko zdrarza ,ze prawie cud . Także nastaw się na +- dwa tygodnie od 8 lutego
A jak ktos mial pierwsze USG w 20 tyg????LOL
Noooo to teraz ja i moja córunia
Ale zajefajny))))Kejt brzusio pierwsza klasa..
Wileka kolubryna...oj kochanie ja to cie chyba kiedys kutne...dziewczyny super brzuszki!! ja to się chyba przestanę pokazywać, bo wielka kolumbryna przy Was jestem, a mój Synek nie wiem po co taki duży domek sobie buduje?? chyba po to żeby matka z nim dużo potem latała, żeby zrzucić te kiloski
no no no superOleńka, Kejt - no no ciązoweczki pelną gebą
Albo pelnym brzuzkiem))))
Sliczne brzuszki!!!!
Ja załączam swój:
Z wtorkowego USG dostałam płytę dvd, ale udało mi się zrobić najważniejszemu zdjęcie... :-)
No i sisior jest w centrum....uwagi ale elegancki
kaasiorek84
olenka ale pupe to ty też masz zgrabną hihihihi
zabeczka
piekny brzusioNoooo to teraz ja i moja córunia
zabeczka
Czarodziejka, Gucho cudne brzuszki. Wszystkie nasze brzuszki piekne a kazde inny
Ilonko no to masz 1000% faceta Super ujecie
Ilonko no to masz 1000% faceta Super ujecie
reklama
plastelinka5
Gratuluje !!!!!