reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
Z wtorkowego USG dostałam płytę dvd, ale udało mi się zrobić najważniejszemu zdjęcie... :-)
Śliczny synuś

Śliczny synuśa ja nie mam skanera żeby wam pokazać Amelkę a jest taka sliczna i z kazdej wizyty dostaję takie ładne zdjęcie:-(
To może zrób zdjęcie telefonem po prostu połóż zdjęcie Amelki na szafie i pstryk

kaasiorek84
Maciek mi obiecal w końcu wgrać na kompa program od koma to powysyłam:-) zobaczymy co z jakością bedzie, ja niestety typowa humanistka jestem nie znam sie na technicznych sprawach hiihih na szczescie z Mackiem sie uzupełniamy bo on jest umysł scisly, techniczny hihihiihi
No tak ale chcialam sobie tak mniej wiecej zaplanowac kiedy mamjuz isc na wolne...bo nie chce zeby h2o mi pekla w pracy hahaA nogi zaczniesz rozkraczac jak przyjdzie pora moze to byc nawet po 18 lutym, maly bendzie wiedzial kiedy jest gotowy do wyjscia. Napewno tego nie przegapisz![]()
Ale jak widac nic sie tu nie da zaplanowac
Slodkie8 tydzień i zdjęcie z Naszego pierwszego USG a a za równiutki tydzień USG połówkowe...![]()
Ja mam podobny21tc..
nie pogadasz i majtasy tez fajne![]()
a to mój dzisiejszy brzusio;-)
wmaiasz sobie jakies wglebienia haha...wszystko sie wyrownamnie to wnerwia u mnie to wgłębienie nad pępolem bo nie jest jeszcze taki okrągły:-)
Ja az tyle nie zre a dupa mi i tak roznie w zastraszajacym tepienie mogę tyle żreć
KOCHANE JESTEŚCIE
Z teg oco wiem, to powinno isęszykowac na termin z pierwszego usg. Bo na pocztku dzidziorki rosna podobnie i to jest najbardziej wiarygodny termin. A po drugie jak to pani doktor powiedziała, mimo ze i z OM i usg ta sama data wychodzi to mam się na nią nei nastawiać bo to się tak rzadko zdrarza ,ze prawie cud. Także nastaw się na +- dwa tygodnie od 8 lutego
A jak ktos mial pierwsze USG w 20 tyg????LOL
Noooo to teraz ja i moja córunia![]()
Ale zajefajny
Wileka kolubryna...oj kochanie ja to cie chyba kiedys kutne...dziewczyny super brzuszki!! ja to się chyba przestanę pokazywać, bo wielka kolumbryna przy Was jestem, a mój Synek nie wiem po co taki duży domek sobie buduje?? chyba po to żeby matka z nim dużo potem latała, żeby zrzucić te kiloski![]()
no no no superOleńka, Kejt - no no ciązoweczki pelną gebą
Albo pelnym brzuzkiem))))
Sliczne brzuszki!!!!
Ja załączam swój:
Z wtorkowego USG dostałam płytę dvd, ale udało mi się zrobić najważniejszemu zdjęcie... :-)
No i sisior jest w centrum....uwagi
kaasiorek84
olenka ale pupe to ty też masz zgrabną

hihihihi

zabeczka
piekny brzusioNoooo to teraz ja i moja córunia![]()
zabeczka
Czarodziejka, Gucho cudne brzuszki. Wszystkie nasze brzuszki piekne a kazde inny

Ilonko no to masz 1000% faceta
Super ujecie

Ilonko no to masz 1000% faceta

reklama
plastelinka5
Gratuluje
!!!!!