reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Kasiu, śliczna niunia :) Ładnie ją widać i rzeczywiście duża dzioucha :) Ja takiego zdjęcia jeszcze nigdy nie miałam... I nie wiem czy w ogóle takie kiedyś będę miała. No chyba, że się zdecyduję na to USG 3D... Ale nawet nie wiem kiedy powinnam się na nie wybrać...

Dziękuję dziewczynki :)

Wprawdzie liczyłam na siusiaka... ale wtedy nie miałabym małej królewny :)))) Teraz mam nadzieję że będzie do mnie podobna :D

Musisz popatrzec Kejt po rodzinie najblizszej jak to jest. U nas sie sprawdza, ze synek do mamy, a corcia do taty. Moj syncio jest do mnie podobny, a ja do mojego tatki.

reklama
100% królewna.

Caaały czas zasłaniała się łapkami więc słabo widać... ale słodka jest.
Śliczniusia!!!!:tak::-)
cudna jest ta twoja krolewna a jaka jest duza- ale ci zazdroszcze ja tez juz chce widziec i wiedziec a to jeszcze tydzien
Kochana to już tylko tydzień dasz radę, a ja będę trzymać kciuki żeby się Twoja dzidzia nie wstydziła i pokazała co tam ma;-)

Do góry