reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Album Fotograficzny

Kejt super Królewna :-) zdjecia naprawde bombowe :tak:

A co do podobienstw to ja np jestem wrecz kopia mojej mamy, nawet wiele osob nas myli. Natomiast moja Corcia na poczatku byla kopia swojego Tatuisa, potem zmienila sie bardziej do mnie, a teraz to wogole jest mieszana. Ale jednak wiekszosc Tatusia widac:tak:

Ale moge Cie zapewnic Kejt, ze na 1000000% Twoja Córcia bedzie do Ciebie podobna od szyji w dół ;-):-p:-D

reklama
Kejt cudna ta Twoja Królewna :-D

Ja jak chodziłam w ciąży z Lolkiem to marzyłam żeby był taką kopią mnie :-) i co...? ***** - skóra zerżnięta z Taty !! :crazy:
Jak rozmawiałam z M i powiedziałam że on już ma identycznego synka, więc córcia ma być podobna do mnie, na co usłyszałam : "możemy pójść na kompromis - niech będzie podobna do Lolusia..."

A oto mój maluszek. Musiałam zrobić jednak zdjęcie zdjęcia bo na płycie jest tylko filmik.

Na 1 zdj widac klejnoty :-D

Załączniki

• Igorek.jpg
    Igorek.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 58
  • Igorek3.jpg
    Igorek3.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 48
  • Igorek4.jpg
    Igorek4.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 46
250 zł, naprawdę polecam trwało to ponad 30 min. Ale podejżewam że samo 3d będzie tańsze i krótsze, ja musiałam iśc na połówkowe bo mój lekarz ma słaby sprzęt, chociaż wysyła mnie za 2-3 tyg na Polną na badania, ale chciałam już wiedzieć czy mały jest zdrowy

reklama
Do góry