reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

A oto mój maluszek. Musiałam zrobić jednak zdjęcie zdjęcia bo na płycie jest tylko filmik.

Na 1 zdj widac klejnoty :-D

po pierwsze super misio. po drugie tez mialam gdzies 40 min badanie - lekarz pokazuje najmniejsze szczegoly i bada najmniejsze narzady. po trzecie jak zrobilas z filmiku zdjecia bo tez chcialam wam nareszcie pokazac!

reklama
Tygrynko polecam. Tylko że małe ale jak dla mnie lekarka była dziwna bo mówiła że to 3d to bajer i śmieć :szok: dla niej ważna jest anatomia płodu w 2d i kilka razy się pytała czy na pewno chcemy żeby przełączyła na 3d bo dziecko wygląda jak krewetka na tym etapie hehe już nie powiem jak ona wygladała stara rura!! ale to może przez moje uprzedzenie bo ja nie lubię kobiet ginekologów.

Tygrynko polecam. Tylko że małe ale jak dla mnie lekarka była dziwna bo mówiła że to 3d to bajer i śmieć :szok: dla niej ważna jest anatomia płodu w 2d i kilka razy się pytała czy na pewno chcemy żeby przełączyła na 3d bo dziecko wygląda jak krewetka na tym etapie hehe już nie powiem jak ona wygladała stara rura!! ale to może przez moje uprzedzenie bo ja nie lubię kobiet ginekologów.

Dla mnie to też jest bajer i gadżet, bo do niczego to nie jest potrzebne, jesli chodzi o leakrza. Ale ja nie mam wyobraźni przestrzennej i zobaczyć dzidziolka 3d to super sprawa :). Mi lekarz robi badanie 2d i tam wszystko sprawdza, mierzy, a potem przełącza na 3d , z tego drukujue zdjęcia i robi filmik. Za badnie płace 2d 150, a 3d dodatkowo 50 zł. Badanie trwa około 45 minut do godziny.

Załączniki

• PICS_5.jpg
    PICS_5.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry