reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

No no laski niezłe te pisiory jak malowane hihiih ;) i coś czuję, że chłopaki wcale nie będą tymi pisiorami łamać kobiecych serc... raczej.. ehkm... no wiecie :p haha :)

Aga ależ Ty super wyglądasz, a mężuś widać wniebowzięty, masz dziewczyno szczęście :)
.

Kasia ty juz lepiej nie wnikaj w to co beda lamac pisorami haha ale ja mam z Toba uwab haha:p
A co do szczescia...to faktycznie ze mnie szczesciara:p...

Dzieki Tygrynko i Luczynko:)))))))))

reklama
A ja mam bardzo mieszane uczucie: z jednej strony chcę jeszcze chodzić w ciąży (uwielbiam być w ciąży :-) ) a z drugiej strony już chcę tulić Milusię :-D
Ostatnio doszłam do wniosku że bardzo szybko zleciały mi te 4 miesiące ciąży... jeszcze niecałe 4...

taaa, a na to drugie to nie wiem kto bedzie zarabiał, chyba sąsiad...
Eeee no po co zaraz sąsiada obciążać;-) Przecież na pewno zaraz wygrasz w totka i wszystkie problemy finansowe znikną (ja cały czas na to liczę i ostatnio nawet już wymyśliłam, że jak w końcu zacznę grać to może dosyć znacznie zwiększyć prawdopodobieństwo wygranej;-))

A ja mam bardzo mieszane uczucie: z jednej strony chcę jeszcze chodzić w ciąży (uwielbiam być w ciąży :-) ) a z drugiej strony już chcę tulić Milusię :-D
Ostatnio doszłam do wniosku że bardzo szybko zleciały mi te 4 miesiące ciąży... jeszcze niecałe 4...

Oj tak Kama, mam identyczne uczucia... Na początku modliłam się aby przeszły mi mdłości, potem marzyłam żeby brzuszek już się pojawił, potem pragnęłam wreszcie poczuć dzidzię w brzuszku i tak zleciało 6 m-cy... Kiedy???? Ehhh, ale gdy pomyślę, że już wkrótce będę tulić nasze maleństwo to ogarnia mnie takie szczęście, ze nie potrafię tego opisać :) Wiem też jedno, na pewno tak jak Pysia będę tęsknić za tym stanem :)

reklama
mi do 20 tygodnia też się ten stan podobał i się cieszyłam, że jeszcze tyle czasu przede mną... ale od czasu kiedy zaczęły się problemy, to wolałabym juz mieć Synka przy sobie bym mogła co chwilę sprawdzać, że wszystko jest dobrze, więc ja raczej jestem z tych co niecierpliwie czekają na koniec, mając przy tym nadzieję, że nadejdzie w swoim czasie:tak:

Do góry