reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Gibaga jak ja mogłam pominąć Twoje fotki tutaj??? wlazłam tu dzisiaj, patrzę, że za coś dziękujesz myślę "co jest??", patrzę stronka wcześniej, a tam... Ty w sukni slubnej!!ślicznie wyglądałaś naprawdę :*

reklama
Kalina słodki maluszek, pogratuluj rodzicom od sekty lodówek hehe ile bym dała żeby zobaczyć ich spojrzenie w tej chwili :p

moja koleżanka ze studiów rodziła 09.09.09 parę godzin, w końcu musiało być cesarskie i jest na świecie 3kg Zosia, a 10.09.09 przyjaciółka męża rodziła 17 godz i w końcu też cesarka i 3200 kg chłopczyk (mikołaj albo Sebastian, 3 dni po porodzie jeszcze nie wiedzieli :))...

AguśZakochana i Gibaga Cuuudnie wyglądałyście obie :-) Nie ma co, wszystkie Agi to są fajne laski 15_9_22[1].gif

Kalina słodki maluszek, pogratuluj rodzicom od sekty lodówek hehe ile bym dała żeby zobaczyć ich spojrzenie w tej chwili :p

moja koleżanka ze studiów rodziła 09.09.09 parę godzin, w końcu musiało być cesarskie i jest na świecie 3kg Zosia, a 10.09.09 przyjaciółka męża rodziła 17 godz i w końcu też cesarka i 3200 kg chłopczyk (mikołaj albo Sebastian, 3 dni po porodzie jeszcze nie wiedzieli :))...

aż mi się rodzic "zachciało" hehe:-p

haha a wszystki lutowki to swiruski...dzieki dziewczyny tygrynka co do fotek to mam w albumach na bb...a na NK to narazie zostawie tak jak jest ale sobie ciazowa sesje zdjeciowa mam w planie walnac to sie w tedy zobaczy:p

Gucha,siuniab, tygrynka dzieki jeszcze raz:))))))))))))

a wiecie co, ja po raz kolejny usłyszałam, że mi brzuszek idzie tak jakby wszerz, na boki, a nie do przodu, w sensie że całościowo rośnie... czy to dobrze czy źle??? jak patrzę w lustrze wprost na siebie to aż tak bardzo nie widać, że jestem w ciąży, tylko "dużo mnie" od piersi do ud :-D ale z boku to już ładniutka ciąża ktorej z niczym nie pomylisz...no to już sama nie wiem czy mi dobrze, ładnie rośnie brzuchol czy nie??jutro cyknę fotkę to mi powiecie ok??

reklama
Do góry