reklama
Siuniab sliczny brzuszek, taki okraglutki :-) podobno ja tez juz mam taki
Ilonko ciesz sie jesli nie masz jeszcze brzuszka, bo im pozniej wyskoczy tym wieksza szansa ze bedzie mniejszy i zgrabniejszy a jezeli ma byc to bedzie, nie martw sie. Mnie wyskoczyl nagle, bum i jest wielka juz kulka pewnie i Ciebie to czeka;-)
Siuniab wow ! ale masz brzusio już :-):-)
Chyba przestane wchodzić w ten wątek, bo się swoim zacznę przejmować, że coś nie tak hehe
Ilonko ciesz sie jesli nie masz jeszcze brzuszka, bo im pozniej wyskoczy tym wieksza szansa ze bedzie mniejszy i zgrabniejszy a jezeli ma byc to bedzie, nie martw sie. Mnie wyskoczyl nagle, bum i jest wielka juz kulka pewnie i Ciebie to czeka;-)
ja się w sumie rozstępami za bardzo nie przejmuję, bo już mam na piersiach i udach od szybkiego nagłego wzrostu w podstawówce, ale nie są zbyt widoczne na szczęście
Pysia ja miałam podobnie! Przed studniówką grypa żołądkowa, w tydzień 8kg, czyli 39 kg przy 160 ale juz nadrobiłam
Pysia ja miałam podobnie! Przed studniówką grypa żołądkowa, w tydzień 8kg, czyli 39 kg przy 160 ale juz nadrobiłam
Dziewczynki bardzo wam dziękuję za te komplementy w imieniu dzidzi bo to w końcu jej zasługa, że taki fany brzusio już mogę podziwiać ;-) Niestety mam problem z rozstępami tak jak pysia. U mnie tylko było trochę inaczej. Ogólnie jestem niska (154cm kurdupelek) a w okresie dojrzewania nagle mi się urosło i w efekcie mam całą pupę pooraną rozstępami, do tego w zgięciach kolan i gratis kilka rozstępów na piersiach. Tak więc namiętnie smaruję się kremem Pharmaceris w nadziei, że uniknę kolejnych. Ale co będzie to będzie najważniejsza jest dzidzia, którą noszę w sobie
Kaasiorek a gdzie tzn z kim robisz sesję?Ktoś wart polecenia?Jak tak to dawaj znać [/QUOTE]
Ps. Kaasiorek ja również dołączam się do pytania, mieszkam w Gnieźnie więc gdybyś coś fajnego i w miarę taniego wyczaiła to koniecznie daj znać
Kaasiorek a gdzie tzn z kim robisz sesję?Ktoś wart polecenia?Jak tak to dawaj znać [/QUOTE]
Ps. Kaasiorek ja również dołączam się do pytania, mieszkam w Gnieźnie więc gdybyś coś fajnego i w miarę taniego wyczaiła to koniecznie daj znać
Czarodziejka
Fanka BB :)
Siuniab to jeszcze ja dorzuce swoje 3 gr
Brzunek przesliczny))
Bardzo ladnie wygldasz i sexi )))
a co do rozstepow...slyszalam ze to jest genetyczne i czasem nawet smarowanie niewiele pomoze (o ile w ogóle)...ale czemu by nie sprobowac....
Brzunek przesliczny))
Bardzo ladnie wygldasz i sexi )))
a co do rozstepow...slyszalam ze to jest genetyczne i czasem nawet smarowanie niewiele pomoze (o ile w ogóle)...ale czemu by nie sprobowac....
kaasiorek84
Fanka BB :)
Dziewczynki bardzo wam dziękuję za te komplementy w imieniu dzidzi bo to w końcu jej zasługa, że taki fany brzusio już mogę podziwiać ;-) Niestety mam problem z rozstępami tak jak pysia. U mnie tylko było trochę inaczej. Ogólnie jestem niska (154cm kurdupelek) a w okresie dojrzewania nagle mi się urosło i w efekcie mam całą pupę pooraną rozstępami, do tego w zgięciach kolan i gratis kilka rozstępów na piersiach. Tak więc namiętnie smaruję się kremem Pharmaceris w nadziei, że uniknę kolejnych. Ale co będzie to będzie najważniejsza jest dzidzia, którą noszę w sobie
Kaasiorek a gdzie tzn z kim robisz sesję?Ktoś wart polecenia?Jak tak to dawaj znać
Ps. Kaasiorek ja również dołączam się do pytania, mieszkam w Gnieźnie więc gdybyś coś fajnego i w miarę taniego wyczaiła to koniecznie daj znać [/QUOTE]
to mój znajomy fotograf, kiedys kumpelka zrobiła sobie fajna sesje i wzięłam numer na moim profilu na naszej klasie zamiesciłam kilka jego fotek z sesji, którą robiłam przed ciążą, teraz będzie mi robił zdjątka na slubie i potem ciążowe, mogę podać jego nr.telefonu jak chcesz bo drogi nie jest ale na priva, wiec jak któras chce to niech pisze:-)
Kaasiorek to napisz na priva numer tego kolegi Tylko mi nie mów, że ma na imię Łukasz S... Bo jeśli tak to także mój znajomy hihih. Ale to raczej nie możliwy taki zbieg okoliczności ;-) Napisz coś więcej, ile bierze za sesję, ile zrobi fotek i jak trzeba się przygotować.
Czarodziejka Obawiam się, że w moim przypadku to nie genetyka, bo ani moja mamusia ani babcia po ciąży nie miały rozstępów. Mam chyba po prostu pecha
Czarodziejka Obawiam się, że w moim przypadku to nie genetyka, bo ani moja mamusia ani babcia po ciąży nie miały rozstępów. Mam chyba po prostu pecha
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Kochane z Sóweczką wszystko w porządeczku:-) ginek pokazywał mi serduszko z komorami, żołądek i takie tam inne podam Wam takie dane może będziecie chciały sobie porównać (nie wiem czy dobrze rozszyfrowałam wszystkie skróty):
BPD (wymiar dwuciemieniowy) - 3,60
HC (obwód główki) - 12,60
AC (obwód brzuszka) - 10,70
FL (długość kości udowej) - 2,06
MP (masa płodu) - 155 +/- 23 g
Położenie miednicowe, serce 4 jamowe, łożysko w dnie I ° , normowodzie.
A oto nasza Sóweczka 15t4d:-) płci jeszcze nie znamy, ale nie to jest najważniejsze
Powiem Wam, ze wasze brzuszki już są takie super ciążowe, bo po mnie dalej nic nie widać, ale przed chwilką się ważyłam i zaś jest 48kg, ale mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej:-)
BPD (wymiar dwuciemieniowy) - 3,60
HC (obwód główki) - 12,60
AC (obwód brzuszka) - 10,70
FL (długość kości udowej) - 2,06
MP (masa płodu) - 155 +/- 23 g
Położenie miednicowe, serce 4 jamowe, łożysko w dnie I ° , normowodzie.
A oto nasza Sóweczka 15t4d:-) płci jeszcze nie znamy, ale nie to jest najważniejsze
Powiem Wam, ze wasze brzuszki już są takie super ciążowe, bo po mnie dalej nic nie widać, ale przed chwilką się ważyłam i zaś jest 48kg, ale mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej:-)