reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Siuniab sliczny brzuszek, taki okraglutki :-) podobno ja tez juz mam taki :eek::-p

Siuniab wow ! ale masz brzusio już :-):-)

Chyba przestane wchodzić w ten wątek, bo się swoim zacznę przejmować, że coś nie tak hehe

Ilonko ciesz sie jesli nie masz jeszcze brzuszka, bo im pozniej wyskoczy tym wieksza szansa ze bedzie mniejszy i zgrabniejszy :tak:a jezeli ma byc to bedzie, nie martw sie. Mnie wyskoczyl nagle, bum i jest wielka juz kulka :-D pewnie i Ciebie to czeka;-)

ja się w sumie rozstępami za bardzo nie przejmuję, bo już mam na piersiach i udach od szybkiego nagłego wzrostu w podstawówce, ale nie są zbyt widoczne na szczęście :)
Pysia ja miałam podobnie! Przed studniówką grypa żołądkowa, w tydzień 8kg, czyli 39 kg przy 160 :) ale juz nadrobiłam :-D

Dziewczynki bardzo wam dziękuję za te komplementy w imieniu dzidzi bo to w końcu jej zasługa, że taki fany brzusio już mogę podziwiać ;-) Niestety mam problem z rozstępami tak jak pysia. U mnie tylko było trochę inaczej. Ogólnie jestem niska (154cm :-D kurdupelek) a w okresie dojrzewania nagle mi się urosło i w efekcie mam całą pupę pooraną rozstępami, do tego w zgięciach kolan i gratis kilka rozstępów na piersiach. Tak więc namiętnie smaruję się kremem Pharmaceris w nadziei, że uniknę kolejnych. Ale co będzie to będzie najważniejsza jest dzidzia, którą noszę w sobie :tak:

Kaasiorek a gdzie tzn z kim robisz sesję?Ktoś wart polecenia?Jak tak to dawaj znać :)[/QUOTE]

Ps. Kaasiorek ja również dołączam się do pytania, mieszkam w Gnieźnie więc gdybyś coś fajnego i w miarę taniego wyczaiła to koniecznie daj znać :tak:

Siuniab to jeszcze ja dorzuce swoje 3 gr
Brzunek przesliczny:)))
Bardzo ladnie wygldasz i sexi :))))
a co do rozstepow...slyszalam ze to jest genetyczne i czasem nawet smarowanie niewiele pomoze (o ile w ogóle)...ale czemu by nie sprobowac....

Dziewczynki bardzo wam dziękuję za te komplementy w imieniu dzidzi bo to w końcu jej zasługa, że taki fany brzusio już mogę podziwiać ;-) Niestety mam problem z rozstępami tak jak pysia. U mnie tylko było trochę inaczej. Ogólnie jestem niska (154cm :-D kurdupelek) a w okresie dojrzewania nagle mi się urosło i w efekcie mam całą pupę pooraną rozstępami, do tego w zgięciach kolan i gratis kilka rozstępów na piersiach. Tak więc namiętnie smaruję się kremem Pharmaceris w nadziei, że uniknę kolejnych. Ale co będzie to będzie najważniejsza jest dzidzia, którą noszę w sobie :tak:

Kaasiorek a gdzie tzn z kim robisz sesję?Ktoś wart polecenia?Jak tak to dawaj znać :)

Ps. Kaasiorek ja również dołączam się do pytania, mieszkam w Gnieźnie więc gdybyś coś fajnego i w miarę taniego wyczaiła to koniecznie daj znać :tak:[/QUOTE]
to mój znajomy fotograf, kiedys kumpelka zrobiła sobie fajna sesje i wzięłam numer na moim profilu na naszej klasie zamiesciłam kilka jego fotek z sesji, którą robiłam przed ciążą, teraz będzie mi robił zdjątka na slubie i potem ciążowe, mogę podać jego nr.telefonu jak chcesz bo drogi nie jest ale na priva, wiec jak któras chce to niech pisze:-)

Kaasiorek to napisz na priva numer tego kolegi :) Tylko mi nie mów, że ma na imię Łukasz S... Bo jeśli tak to także mój znajomy hihih. Ale to raczej nie możliwy taki zbieg okoliczności ;-) Napisz coś więcej, ile bierze za sesję, ile zrobi fotek i jak trzeba się przygotować.
Czarodziejka Obawiam się, że w moim przypadku to nie genetyka, bo ani moja mamusia ani babcia po ciąży nie miały rozstępów. Mam chyba po prostu pecha :-D

reklama
Kochane z Sóweczką wszystko w porządeczku:-) ginek pokazywał mi serduszko z komorami, żołądek i takie tam inne:-D podam Wam takie dane może będziecie chciały sobie porównać (nie wiem czy dobrze rozszyfrowałam wszystkie skróty:-p):
BPD (wymiar dwuciemieniowy) - 3,60
HC (obwód główki) - 12,60
AC (obwód brzuszka) - 10,70
FL (długość kości udowej) - 2,06
MP (masa płodu) - 155 +/- 23 g
Położenie miednicowe, serce 4 jamowe, łożysko w dnie I
° , normowodzie.

A oto nasza Sóweczka 15t4d:-) płci jeszcze nie znamy, ale nie to jest najważniejsze:-D

DSC02149.jpg

Powiem Wam, ze wasze brzuszki już są takie super ciążowe, bo po mnie dalej nic nie widać, ale przed chwilką się ważyłam i zaś jest 48kg, ale mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej:-)

Do góry