reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Mamo Sowko! :-)Soweczka przesliczna!
AgnesBest: super dzidzius!
Siunia! Brzucho cudo po prostu!
Teraz to juz te brzuszki sie takie fajne pileczki robia i nie maja nic wspolnego z przejedzeniem!

Wkoncu!!!!!!!!!hihihi!!!:-):-):-):-):-)

Shingle! Za taka cudna wiadomosc o Milence, to Ci przebaczymy brak fotki...ale tylko ten jeden raz!!!!!:-);-)

ja wczoraj mialam perwsza wizyte u mojej poloznej...i sobie podsluchalam serduszko mojego malenstwa...ah! cud, miod i...:-) ..i do tego...pani polozna sie mnie pyta czy ja czuje te kopniaczki, ktore slyszymy:eek:....male tak kopalo, ze na ultradzwieku bylo je slychac...a ja nic nie czulam...jakis taki juz gruboskorny ze mnie stworek czy cus:rofl2::rofl2::rofl2:... takze ja chyba jako jedyna moge sie pochwalic..hihi...ze ja mojego malenstwa kopniaczki slyszalam a nie czulam..:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

poza tym pani polozna zmierzyla mi moja macice METREM:eek::rofl2: ah! te dunskie metody:rofl2::rofl2::rofl2: no i ponoc siega mi juz do pepka...czyli cale 21cm od spojenia lonowego...czyli dwa tygodnie wiecej niz dzidzius :-p to ma sobie maluszek gdzie fikolki fikac!

sciskam brzuchatki!

słodkie maluszki! ja mam wrażenie, że na moich fotach usg nic nie widać... wiem tylko, że na jednym tam gdzie jest krzyżyk tam jest fifolek :-D

reklama
Do góry