reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Śliczniutko z daleka widać że ciąża Ci służy ślicznie wyglądasz:-)oto ja juz w ciazy - w ciazowej sukience w czasie jednego z niedzielnych spacerkow)
oto ja juz w ciazy - w ciazowej sukience w czasie jednego z niedzielnych spacerkow)
sliczna foteczka
Ilonaa
Mein Schatz :)
Patrycja, bo niektórym widocznei ciąża na wzrok pada;-)
Bardzo fajne zdjęcia laski.
Ps: Rechot, właśnie fajny lekki usmiech, a nie jak z reklamy pasty do zębów.
Podpisuję się pod tym rękami i nogami:-):-)
Patrycja w końcu wywiązałaś się z umowy i dodałaś więcej zdjęć !
Kalinka jakie Ty masz śliczne włosy ! Dodaj więcej zdjęć :-):-) Marzę o takich, ale jakbym moje ucięła to czuję, że byłby i tak płacz i zgrzytanie zębami
Ojej...dziekuje za tyle komplementow
Ilonaa- ja wloski mialam dlugie, ale ok. rok temu obcielam i juz nie chce miec dlugich w takich czuje sie lepiej nawet na slub za rok planuje miec krotkiea wlosy- nie zeby- odrastaja wiec jesli obetniesz i nie bedziesz sie dobrze z tym czula, to zapuscisz ja wyszlam z takiego zalozenia, zaryzykowalam i nie zaluje ) przeszparalam komp i znalalazam kilka fotek "z wlosami"
Ilonaa- ja wloski mialam dlugie, ale ok. rok temu obcielam i juz nie chce miec dlugich w takich czuje sie lepiej nawet na slub za rok planuje miec krotkiea wlosy- nie zeby- odrastaja wiec jesli obetniesz i nie bedziesz sie dobrze z tym czula, to zapuscisz ja wyszlam z takiego zalozenia, zaryzykowalam i nie zaluje ) przeszparalam komp i znalalazam kilka fotek "z wlosami"
Załączniki
Ilonaa
Mein Schatz :)
Ojej...dziekuje za tyle komplementow
No to mi teraz dałaś do myślenia !:-)
reklama
L
Losek
Gość