reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
oto ja :) juz w ciazy - w ciazowej sukience :) w czasie jednego z niedzielnych spacerkow:))

Załączniki

• IMG_3425.jpg
    IMG_3425.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 54
Patrycja, bo niektórym widocznei ciąża na wzrok pada;-)
Bardzo fajne zdjęcia laski.
Ps: Rechot, właśnie fajny lekki usmiech, a nie jak z reklamy pasty do zębów.

Podpisuję się pod tym rękami i nogami:-):-)

Patrycja w końcu wywiązałaś się z umowy i dodałaś więcej zdjęć !:-p

Kalinka jakie Ty masz śliczne włosy ! Dodaj więcej zdjęć :-):-) Marzę o takich, ale jakbym moje ucięła to czuję, że byłby i tak płacz i zgrzytanie zębami:-p

Ojej...dziekuje za tyle komplementow :)

Ilonaa- ja wloski mialam dlugie, ale ok. rok temu obcielam i juz nie chce miec dlugich :) w takich czuje sie lepiej:) nawet na slub za rok planuje miec krotkie:)a wlosy- nie zeby- odrastaja:) wiec jesli obetniesz i nie bedziesz sie dobrze z tym czula, to zapuscisz :) ja wyszlam z takiego zalozenia, zaryzykowalam i nie zaluje :)) przeszparalam komp i znalalazam kilka fotek "z wlosami" ;)

Załączniki

• IMG_3828.jpg
    IMG_3828.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 47
Ojej...dziekuje za tyle komplementow :)

Ilonaa- ja wloski mialam dlugie, ale ok. rok temu obcielam i juz nie chce miec dlugich :) w takich czuje sie lepiej:) nawet na slub za rok planuje miec krotkie:)a wlosy- nie zeby- odrastaja:) wiec jesli obetniesz i nie bedziesz sie dobrze z tym czula, to zapuscisz :) ja wyszlam z takiego zalozenia, zaryzykowalam i nie zaluje :)) przeszparalam komp i znalalazam kilka fotek "z wlosami" ;)

No to mi teraz dałaś do myślenia !:-):laugh2:

reklama
Do góry