reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

he he he ponieważ gupia baba mi nie zgrała zdjęcia to zrobiłam zdjęcie zdjęcia :-D:-D:-D:-D
wyszłam jak dekiel....nie było mojego fotografa ulubionego on by lepsze pyknoł i nie ma uśmiechu bo się wkurwiłam że nie mój mi robi foto
Co Ty chcesz od tego zdjęcia to ja nie wiem:rofl2: mnie się bardzo podoba to zdjęcie:tak:
To i ja pokaże swoje zdjęcia bo już kiedyś mówiłam że wstawie i na tym się skończyło:-) A dziś jestem w domu to mogę wstawić:-)
[/ATTACH][/ATTACH]

Załączniki

• untitled22 modified.jpg
    untitled22 modified.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 36
  • aaa modified.jpg
    aaa modified.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 31
  • SDC10058 modified.jpg
    SDC10058 modified.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
reklama
rechot1sb nie rozumiem, czego Ty sie dziewczyno czepiasz! Ślicznie wyszłaś, naprawdę! Może nie masz porównania... Bo gdybyś widziała moje zdjęcie, które robiłam do dyplomu to byś doceniła swoje! Co ja patrze na moje zdjęcie, to boki zrywam hehe, ale cóż.

Ja dodaje zdjęcie, aby się Wam pochwalić sukienką, którą wczoraj miałam na weselu. Trochę ciemne, ale może ją zobaczycie hehe. Nie patrzcie na fryzure i makijaż, bo to moje dzieło, a wiem, że nie mam do tego talentu hehe. (z drugiej strony dobrze, że będę miała synka, bo ja nawet równego kucyka nie umiem zrobić!)

Załączniki

• IMG_1616.jpg
    IMG_1616.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 61
Jejku, dziewczyny jakie Wy jesteście wszystkie śliczne, nie ma to tamto Lutówki żądzą :-)

Normalnie nasze dzieci będą cudne hehehe najpiękniejsze ze wszystkich :-D

Ostatnia edycja:
Rechotku zdjęcie super, a uśmiech właśnie fajny, taki lekko ironiczny, lekko tajemniczy... Mona Lisa :D

Najeli cudna sukienka, bardzo wdzięczna! :)

Faktycznie co kolejna Lutówka, to piękniejsza, a co z nas wyjdzie to już naprawdę będzie cudne :D

reklama
Do góry