ale to pierwsze 3d fajne ale na tym 2d drugim nie bardzo rozpoznaje co to jest proszę o opis dla ślepej kuleżankiFajne macie brzuuuuuszki :-) Mi powoli zaczyna się coś dziać i zaczął się powiększać:-)
A tak w ogóle to mój synuś 2 tygodnie temu z tego wszystkiego jak się dowiedziałam, że synuś to zapomniałam dodać zdjęcia. Jedno zdjęcie oczka hehe i moja pupa kochana w całej okazałości
reklama
Fajne macie brzuuuuuszki :-) Mi powoli zaczyna się coś dziać i zaczął się powiększać:-)
A tak w ogóle to mój synuś 2 tygodnie temu z tego wszystkiego jak się dowiedziałam, że synuś to zapomniałam dodać zdjęcia. Jedno zdjęcie oczka hehe i moja pupa kochana w całej okazałości
Wow!!!! Pierwsze chyba zdjecie, na ktorym tak widac ;-) super!!!
A te 3d to po prostu rewelacja!!! Gratuluje synusia!!!:-):-):-)
Ilonaa
Mein Schatz :)
Dziękuję bardzo za miłe słowa :-):-) To jest z 4d, ale szczerze powiem, że nawet nie wiem czy jest jakaś różnica pomiędzy 3, a 4 (i czy w ogóle jakieś są :-))
Rechotku to jest powyginany synek od góry hehe i buźka od przodu, ale tylko wyraźnie na fotce oko złapało Pan doktor się śmiał wtedy do mnie E.T. GO HOMEEE! :-)
Rechotku to jest powyginany synek od góry hehe i buźka od przodu, ale tylko wyraźnie na fotce oko złapało Pan doktor się śmiał wtedy do mnie E.T. GO HOMEEE! :-)
he he he faktycznie ale czadDziękuję bardzo za miłe słowa :-):-) To jest z 4d, ale szczerze powiem, że nawet nie wiem czy jest jakaś różnica pomiędzy 3, a 4 (i czy w ogóle jakieś są :-))
Anisen
kochamy Cię mocno
Ilonka maleństwo rewelacja :0 a drugie zdjecie i opis az mi sie do tej pory buźka uśmiecha do niego.
Szkoda ze mi na ostatnim USG lekarz nie dał fotki. takie 3 D mam na następnej wizycie tj 23 września
Szkoda ze mi na ostatnim USG lekarz nie dał fotki. takie 3 D mam na następnej wizycie tj 23 września
reklama