reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
Tyśka, kaaasiorek bardzo ładnie. Aż człowiek momnetami żaluję ,że ten ślub to tak z założenia tylko raz w życiu :-):-):-),

kaasiorek piękna sukienka:-)

AgusZakochana wszystkiego naj, naj na nowej drodze życia:rofl2:

Tyśka rewelacyjny fason sukienki, pierwszy raz taką widzę:tak:

AguśZakochana wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!:-D
Tyśka ślicznie wyglądałaś:tak::-) i bardzo śliczną miałaś sukienkę:tak:

Jak zwykle piękne zdjęcia:-):-)

Tysia, a gdzie mieliście wesele? bo kościółek swój poznaję, ale sali już nie :-p:-p:-p

Tyśka super oryginalna sukienka!! Też jeszcze nigdy takiej nie widziałam, a o to powoli trudno w sukienkach ślubnych :) I ślub zimą... Coraz bardziej mi się taki podoba.. :)

Dziękuję dziewczyny za bardzo mile słowa :cool2:

Ilona wesele mieliśmy w Bombaju ;-)

Jeśli chodzi o sukienkę, ojjjjjj ile ja sie nachodziłam, naszukalam i naprzymierzałam sukienek ślubnych to moje... Strasznie wybrzydzałam i kręcilam nosem, chciałam mieć prostą, dopasowaną suknię... A teraz serio trudno o taką. Szukałam w internecie i w końcu natknęłam się na stronę Maggie Sottero. Szperalam i szperałam aż natknęłam się właśnie na fason który jak najbardziej mi odpowiadał, a że salonu Maggie Sottero nie ma nigdzie w poliżu to suknię na podstawie zdjęć uszyła mi krawcowa (która od lat specjalizuje się w szyciu sukni ślubnych i komunijnych). I niczym a niczym się nie różni od oryginału. :-)

Jeśli chodzi o sukienkę, ojjjjjj ile ja sie nachodziłam, naszukalam i naprzymierzałam sukienek ślubnych to moje... Strasznie wybrzydzałam i kręcilam nosem, chciałam mieć prostą, dopasowaną suknię... A teraz serio trudno o taką. Szukałam w internecie i w końcu natknęłam się na stronę Maggie Sottero. Szperalam i szperałam aż natknęłam się właśnie na fason który jak najbardziej mi odpowiadał, a że salonu Maggie Sottero nie ma nigdzie w poliżu to suknię na podstawie zdjęć uszyła mi krawcowa (która od lat specjalizuje się w szyciu sukni ślubnych i komunijnych). I niczym a niczym się nie różni od oryginału. :-)

Tyśka pewnie na twoje szczęscie różniła sie ceną :-):-):-) Sukienka super :)

Nie byłam tam jeszcze, ale słyszałam, że bardzo fajny lokal;-):-)

reklama
he he he ponieważ gupia baba mi nie zgrała zdjęcia to zrobiłam zdjęcie zdjęcia :-D:-D:-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/members/rechot1sb-62163/albums/ja-xd-2029/picture9992.jpg
picture9992.jpg

wyszłam jak dekiel....nie było mojego fotografa ulubionego on by lepsze pyknoł i nie ma uśmiechu bo się wkurwiłam że nie mój mi robi foto

Do góry