reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
Paula miło Cię widzieć :-p

Kasiu pod oknem "odpowiedź na temat" jest okno z dodatkowymi opcjami, kliknij w zarządzaj załącznikami, potem Prześlij Plik ze Swojego Komputera, następne zamknij okno i TAAADAAA :-) Chyba dobrze to napisałam hehehe
Dołączone pliki Poprawne rozszerzenia plików: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png txt zip

Zarządzaj Załącznikami

To go musiało boleć, ale nie jego ślub, nie jego sprawa. Przynajmniej nie zapomni Waszego ślubu do końca życia, a o to też chyba chodzi. Bo to przecież "pamiątka" na całe życie.

to ja XD

picture9760.jpeg

picture9757.jpeg

picture9761.jpeg

picture9758.jpeg

[/ATTACH] OK mam nadzieję, że się wyświetlą hihi jak nie spróbuję póżniej z kimś bardziej kumatym niż ja, więc na tych zdjęciach jestem z moim miśkiem, jedno jest z wakacji zeszłego roku, zawsze miałam długie włosy:)potem popełniłam błąd i ścielam co widać na moim zdjątku głównym obok mojego nicka, teraz zapuszczam:-)aktualne zdjątko to to ze ślubu z 6 czerwca,tu byłam już w ciązy, ale jeszcze o tym nie wiedziałam:)o ciąży dowiedziałam się 20 czerwca:-)

reklama
Do góry