reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Cześć dziewczynki:-) jak miło popatrzeć na te śliczne bobaski i brzusie, muszę się spiąć i też przedstawić wam moje bubu, dziś dostałam kolejne zdjęcie USG jest booooskie,szkoda tylko że bubu się wstydzi i zakrywa miejsca intymne:-D Co do 3D to fajna sprawa sprawdzcie dziewczyny czy u was w którymś z centrów handlowych nie ma jakieś akcji dla kobiet w ciąży, bo ja teraz przegapiłam, Pampers sponsorował to badanie, a z tego co słyszałam to trochę to kosztuje:dry: poza tym można było skorzystać z różnych konsultacji medycznych i kosmetycznych buziii

u mnie teraz byla... w CH Plaza ale niestety przegapilam.. bylo usg 3d i 4d darmowe.

reklama
dodaje zdjęcie zdjęcia bo skanera dalej nie znalazłam.
mały jest wiec pewnie leży w ostatnich 4 pudłach
to mój mały kangurek

Załączniki

• DSC02482.jpg
    DSC02482.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 61
to moje fotka z konca 16tego tygodnia... Dzidzia pokazuje "pione" :-D (5 paluszkow) , nie wiem czy widac dokladnie bo zrobilam zdjecie telefonem. :-)

16w.jpg

ps.ale ma dlugie paluszki :-) po mamusi!

reklama
Do góry