reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Ech... My pobralismy się 30 maja (31 spłodziliśmy fasolka) ) I już zapomniałam jak to było... a było pięknie.
Wrzucam zdjęcia
Kasia & Grzes
Wrzucam zdjęcia
Kasia & Grzes
Czarodziejka cudny brzuszek
Popieram taka urocza kuleczka :-)
a ja jeszcze nie słyszałam bicia serduszka .. chociaz raz u innej położnej kiedy byłam tu w Holandii za 1 razem to przyłożyła mi te aparaturę i chciała posłuchac ale dzidzia sie tak wierciła ze bylo tylko slychac jej ruchy a nie bicie serduszka.. w srode wracam do Polski, wiec moze tam uslysze)
Julisia
Fanka BB :)
Czarodziejka slodki ten twój brzuszek :-)
po mnie na razie nic jeszcze nie widać (do pracy chodzę w dopasowanych bluzkach, oczywiście nic mnie nie uciska, a jeszcze nikt się nie domyślił że maleństwo brzuszku, a panów to mam takich że jak tylko bym ciut przytyła to zaraz by się nabijali że obiadki musze ograniczyc hehe) ale nic się tym eszcze nie przjmuję bo wkrótce napewno i mnie brzunio się pojawi :-):-):-)
po mnie na razie nic jeszcze nie widać (do pracy chodzę w dopasowanych bluzkach, oczywiście nic mnie nie uciska, a jeszcze nikt się nie domyślił że maleństwo brzuszku, a panów to mam takich że jak tylko bym ciut przytyła to zaraz by się nabijali że obiadki musze ograniczyc hehe) ale nic się tym eszcze nie przjmuję bo wkrótce napewno i mnie brzunio się pojawi :-):-):-)
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
dziewczyny ja t mam już taki brzuszek jakbym miała 2 szkraby a nie jednego kangurka. Nie mieszczę się w żadne spodnie sprzed, nawet te biodrówki, ani w dopasowane koszule :-(. wiec chodze juz w ciazowych. musze kupic jeszcze ze 2 tuniki takie elegantsze bo do pracy od września nie bede miała w czym biegać
Wczoraj się ważyłam i przytyłam od początku ciąży 3,2 kg. dużo. Niby tylko w biuście i brzuchu ale jednak.
Dziś będę mało pisać bo muszę zrobić dżem jabłkowy, zakisić ogórki i zrobić sałatkę z cukinii do weków. eh i jeszcze obiad. Ale muszę iść do warzywniaka po kiszone ogórki bo mi się zachciało ogórkowej.
Wczoraj się ważyłam i przytyłam od początku ciąży 3,2 kg. dużo. Niby tylko w biuście i brzuchu ale jednak.
Dziś będę mało pisać bo muszę zrobić dżem jabłkowy, zakisić ogórki i zrobić sałatkę z cukinii do weków. eh i jeszcze obiad. Ale muszę iść do warzywniaka po kiszone ogórki bo mi się zachciało ogórkowej.