reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Jezuuuuuu... Zdjęcia 3D są niesamowite:-):-):-) To naprawdę uświadamia, że mamy w sobie malutkiego człowieczka:-):-) Ale czad!!!!!
I brzuszki też macie super:-) Ja jak bluze założe to nawet nie widać że w ciąży jestem:-( Kurde muszę pokombinować, żeby też coś wrzucić, tylko ja się taka leniwa ostatnio zrobiłam:zawstydzona/y:

reklama
No mi tez mowia, ze jak ubiore spodnice to mam taaaki wielki brzuch:-D:-Da w spodniach jakos mniej widac:eek:Ale ogolnie brzuch mam "normalny" jak na ten miesiac

Mnie też się wydaje, że jak na siódmy miesiąc, to mam brzuszek raczej z tych mniejszych ;-)
Ale może w sumie to i lepiej. Przynajmniej nie przeszkadza tak bardzo:-D

Ja laptoka mam na lozku i zawsze po turecku siadalam a teraz to juz sie na boczek klade co by za bardzo Tomusia nie uciskac, bo wtedy po zebrach baty dostaje, hihi:-):-)

No mnie długie siedzenie przed kompem też męczy.
Mam wrażenie, ża Mała się gniecie ;-)
I powiem Tobie, że moja Dziewczynka też się tak fajnie rusza - czasami "goni" po całym moim brzuchu, czuję ją w kilku miejscach na raz :-D

reklama
A pomyślcie, że te przyjemne (i nieprzyjemne też) kopniaczki niedługo się skończą.
A to takie przyjemne uczucie, jak się Dzidzia w Tobie rusza :-D

Do góry