reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Jezuuuuuu... Zdjęcia 3D są niesamowite:-):-):-) To naprawdę uświadamia, że mamy w sobie malutkiego człowieczka:-):-) Ale czad!!!!!
I brzuszki też macie super:-) Ja jak bluze założe to nawet nie widać że w ciąży jestem:-( Kurde muszę pokombinować, żeby też coś wrzucić, tylko ja się taka leniwa ostatnio zrobiłam:zawstydzona/y:

reklama
No mi tez mowia, ze jak ubiore spodnice to mam taaaki wielki brzuch:-D:-Da w spodniach jakos mniej widac:eek:Ale ogolnie brzuch mam "normalny" jak na ten miesiac

Mnie też się wydaje, że jak na siódmy miesiąc, to mam brzuszek raczej z tych mniejszych ;-)
Ale może w sumie to i lepiej. Przynajmniej nie przeszkadza tak bardzo:-D

Ja laptoka mam na lozku i zawsze po turecku siadalam a teraz to juz sie na boczek klade co by za bardzo Tomusia nie uciskac, bo wtedy po zebrach baty dostaje, hihi:-):-)

No mnie długie siedzenie przed kompem też męczy.
Mam wrażenie, ża Mała się gniecie ;-)
I powiem Tobie, że moja Dziewczynka też się tak fajnie rusza - czasami "goni" po całym moim brzuchu, czuję ją w kilku miejscach na raz :-D

reklama
A pomyślcie, że te przyjemne (i nieprzyjemne też) kopniaczki niedługo się skończą.
A to takie przyjemne uczucie, jak się Dzidzia w Tobie rusza :-D

Do góry