reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

A oto mój brzuszek - wreszcie mąz mi pyknął jakieś fotki.

A - na brzuchu to nie rozstęp, tylko ślad po wypadku w dzieciństwie
copy.png
favicon.ico

Załączniki

• JPG_ 001.jpg
    JPG_ 001.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 63
  • JPG_ 002.jpg
    JPG_ 002.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Jaka ty szczuplutka jestes:-)brzuszek rewelacja:tak:

Gdzie szczupła? Ja już przytyłam 14 kg, a wagę wyjściową miałam 58 kg. a załozyłam czarne ubrania - bo czarny wyszczupla.

Pępek rzeczywiscie mam wystający, ale ja mam taki od zawsze - więc dla mnie to normalne (chyba mi go źle zawiązali w szpitalu).

Gdzie szczupła? Ja już przytyłam 14 kg, a wagę wyjściową miałam 58 kg. a załozyłam czarne ubrania - bo czarny wyszczupla.

Pępek rzeczywiscie mam wystający, ale ja mam taki od zawsze - więc dla mnie to normalne (chyba mi go źle zawiązali w szpitalu).

no chudzinką nie jesteś, ale bardzo ładnie, normalnie wyglądasz, na pewno nie na 14kg na plusie:no: a pępek fajny, nadal tak twierdzę:tak: bo ja zawsze miałam wklęsły teraz mam równy z brzuszkiem, więc taki jak Twój to dla mnie coś do poogladania i podziwiania:tak:

reklama
Do góry