reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

mi też brakuje pracy i kontaktu z ludźmi i teraz mówię, że chciałabym wrócić do pracy. Ale jak przyjdzie ta maleńka istotka na świat, to pewnie za żadne skarby nie będę chciała jej zostawić:tak: dla jakiejś pracy.

heheh znowu nie pozostaje mi nic innego jak tylko podpisać się pod Tobą - "dokładnie:tak:"

reklama
Hej Dziewczynki :-)

Powalczyłam dzisiaj trochę z napędem DVD (bo coś nie słucha ostatnio :eek: )
i udało mi się zrobić parę fotek z filmiku.
USG było dokładnie tydzień temu - to był 27tydz. i 1dzień :-D

Prawda, że śliczną mam córcię :-D:-D:-D

A przy okazji dorzucam Wam fotkę w moich nowych ogrodniczkach ze stópkami:-)

Załączniki

• 2009-11-17 27t1d (01).jpg
    2009-11-17 27t1d (01).jpg
    16 KB · Wyświetleń: 61
  • 2009-11-17 27t1d (09).jpg
    2009-11-17 27t1d (09).jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 66
  • 2009-11-17 27t1d (10).jpg
    2009-11-17 27t1d (10).jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 67
  • 2009-11-17 27t2d (1).jpg
    2009-11-17 27t2d (1).jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 85

ale slicznotka!!!!:-Dale nie dziwię się bo mama też śliczna!!!!:tak::-)
a tu jeszcze chyba nie pokazywałam jak urośliśmy no się pokaże:-)Zobacz załącznik 183263

Ostatnia edycja:
Śliczna córcia !! Dziewczyny ja nie mogę w to uwierzyć,że już taki człowiek we mnie urósł.Nie wyobrazam sobie jak Ona się mieści.Czuje jej piąstki i stópki ale główki nie wyczułam nigdy widocznie jest dobrze schowana na szczescie,bo boję się że jak siedzę to ją uciskam itp

nie cytuje tylko skopiowałam :p
Napisał Paullla
mi też brakuje pracy i kontaktu z ludźmi i teraz mówię, że chciałabym wrócić do pracy. Ale jak przyjdzie ta maleńka istotka na świat, to pewnie za żadne skarby nie będę chciała jej zostawić:tak: dla jakiejś pracy.

Ja też podpisuje sie obiema rekami !

śliczna córunia**** no i ogrodniczek zazdroszcze bo sa super:-p:-p:-p

reklama
Do góry