monikasia
Fanka BB :)
Kurcze jak to jest:-(Ja mam siostre o10 lat starsza i niestety kontaktu dobrego nie mam z nia do dzisiaj:-(
Mam nadzieje, ze tutaj bedzie lepiej:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie jak gadałam ze znajomymi z podobną różnicą wieku to mówili że niefajnie było - niestety w kilku przypadkach jest nadal... Mój M ma o 5 lat starszą siostrę i zaczęli się dogadywać jak już byli dorośli... Tego się trochę boję... Ale co ma być to będzie. Na pewno nie będę Go do niczego zmuszała mam cichą nadzieję że sam zechce mi pomagać przy małej.
A wiecie że wczoraj Lolek mi powiedział że interesuje się dziewczynami... tylko starszymi, bo mają duże i fajne cycki...
Az sie boje, ze moja siora mysli tak samo Moja mama zrobila dokladnie to samo. Kiedys pamietam kilka razy powiedzialam do niej "mamo" bo caly czas spedzalam z nia czasJa mam młodszą o 11... Nie znoszę gnoja... Ale moja mam popełniła błąd - ja musiałam się nią zajmować, zabierać ze sobą itp. Lolek na pewno nie będzie musiał.
Kurcze jak to jest:-(Ja mam siostre o10 lat starsza i niestety kontaktu dobrego nie mam z nia do dzisiaj:-(