reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
cyc nam pokazała a twarzy już nie :p

Bo w porównaniu do facjaty cyc wygląda o niebo lepiej hahaha No i nie chciałam psuć dobrego efektu cyca :p

Tak poważnie, to fajnie by było gdyby ten wątek też można zamknąć bo cholera wie kto tu wchodzi i nas ogląda... A jak mój kierownik regionalny (mężczyzna) tu zajrzy??!! To że tak powiem nie wiem jak mu potem w oczy spojrzę :p hahah

Bo w porównaniu do facjaty cyc wygląda o niebo lepiej hahaha No i nie chciałam psuć dobrego efektu cyca :p

Tak poważnie, to fajnie by było gdyby ten wątek też można zamknąć bo cholera wie kto tu wchodzi i nas ogląda... A jak mój kierownik regionalny (mężczyzna) tu zajrzy??!! To że tak powiem nie wiem jak mu potem w oczy spojrzę :p hahah

hehe no kochana myślę że co jak co ale to on Ci w oczy nie spojrzy:-D:-D:-D

No właśnie ten wątek też mógłby być zamknięty bo nie chcę się pokazuwać całemu światu...tylko zaufanym.
Siunia...sexi jestes! Ślicznie wyglądasz!!

Hahaha nie zakochałaś się przypadkiem? :-D Jeśli tak to możesz mi drinka postawić mlecznego oczywizda sprawa :p No a z tym zamkniętym wątkiem to myślę, że może warto zgłosić to do MamySówki albo, któraś z nas może napisać do Admina. TYLKO NIE WIEM CO NA TO RESZTA LUTÓWEK???? No i nie wiem wiem jak się do Admina pisze... :/

hehe no kochana myślę że co jak co ale to on Ci w oczy nie spojrzy:-D:-D:-D

Hahahha jesteś boska, uwielbiam Cię i Twoje teksty :p Żeby nie było to szczerze bez żadnej wazeliny :p

reklama
Hahaha nie zakochałaś się przypadkiem? :-D Jeśli tak to możesz mi drinka postawić mlecznego oczywizda sprawa :p No a z tym zamkniętym wątkiem to myślę, że może warto zgłosić to do MamySówki albo, któraś z nas może napisać do Admina. TYLKO NIE WIEM CO NA TO RESZTA LUTÓWEK???? No i nie wiem wiem jak się do Admina pisze... :/

Hahahha jesteś boska, uwielbiam Cię i Twoje teksty :p Żeby nie było to szczerze bez żadnej wazeliny :p

to możesz mi oddać tego drinka jak Ci Gucha postawi :-p
piszta piszta do admina, to może i ja cyca pokaże, ale nie mam kierownika, który by w niego zaglądał:no: i od razu niech się ktoś spyta o ten zamknięty wątek, bo juuuż czas:tak:

Do góry