reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
cyc nam pokazała a twarzy już nie :p

Bo w porównaniu do facjaty cyc wygląda o niebo lepiej hahaha No i nie chciałam psuć dobrego efektu cyca :p

Tak poważnie, to fajnie by było gdyby ten wątek też można zamknąć bo cholera wie kto tu wchodzi i nas ogląda... A jak mój kierownik regionalny (mężczyzna) tu zajrzy??!! To że tak powiem nie wiem jak mu potem w oczy spojrzę :p hahah

Bo w porównaniu do facjaty cyc wygląda o niebo lepiej hahaha No i nie chciałam psuć dobrego efektu cyca :p

Tak poważnie, to fajnie by było gdyby ten wątek też można zamknąć bo cholera wie kto tu wchodzi i nas ogląda... A jak mój kierownik regionalny (mężczyzna) tu zajrzy??!! To że tak powiem nie wiem jak mu potem w oczy spojrzę :p hahah

hehe no kochana myślę że co jak co ale to on Ci w oczy nie spojrzy:-D:-D:-D

No właśnie ten wątek też mógłby być zamknięty bo nie chcę się pokazuwać całemu światu...tylko zaufanym.
Siunia...sexi jestes! Ślicznie wyglądasz!!

Hahaha nie zakochałaś się przypadkiem? :-D Jeśli tak to możesz mi drinka postawić mlecznego oczywizda sprawa :p No a z tym zamkniętym wątkiem to myślę, że może warto zgłosić to do MamySówki albo, któraś z nas może napisać do Admina. TYLKO NIE WIEM CO NA TO RESZTA LUTÓWEK???? No i nie wiem wiem jak się do Admina pisze... :/

hehe no kochana myślę że co jak co ale to on Ci w oczy nie spojrzy:-D:-D:-D

Hahahha jesteś boska, uwielbiam Cię i Twoje teksty :p Żeby nie było to szczerze bez żadnej wazeliny :p

reklama
Hahaha nie zakochałaś się przypadkiem? :-D Jeśli tak to możesz mi drinka postawić mlecznego oczywizda sprawa :p No a z tym zamkniętym wątkiem to myślę, że może warto zgłosić to do MamySówki albo, któraś z nas może napisać do Admina. TYLKO NIE WIEM CO NA TO RESZTA LUTÓWEK???? No i nie wiem wiem jak się do Admina pisze... :/

Hahahha jesteś boska, uwielbiam Cię i Twoje teksty :p Żeby nie było to szczerze bez żadnej wazeliny :p

to możesz mi oddać tego drinka jak Ci Gucha postawi :-p
piszta piszta do admina, to może i ja cyca pokaże, ale nie mam kierownika, który by w niego zaglądał:no: i od razu niech się ktoś spyta o ten zamknięty wątek, bo juuuż czas:tak:

Do góry