reklama
cyc nam pokazała a twarzy już nie![]()
Bo w porównaniu do facjaty cyc wygląda o niebo lepiej hahaha No i nie chciałam psuć dobrego efektu cyca
Tak poważnie, to fajnie by było gdyby ten wątek też można zamknąć bo cholera wie kto tu wchodzi i nas ogląda... A jak mój kierownik regionalny (mężczyzna) tu zajrzy??!! To że tak powiem nie wiem jak mu potem w oczy spojrzę
Bo w porównaniu do facjaty cyc wygląda o niebo lepiej hahaha No i nie chciałam psuć dobrego efektu cyca![]()
Tak poważnie, to fajnie by było gdyby ten wątek też można zamknąć bo cholera wie kto tu wchodzi i nas ogląda... A jak mój kierownik regionalny (mężczyzna) tu zajrzy??!! To że tak powiem nie wiem jak mu potem w oczy spojrzęhahah
hehe no kochana myślę że co jak co ale to on Ci w oczy nie spojrzy

No właśnie ten wątek też mógłby być zamknięty bo nie chcę się pokazuwać całemu światu...tylko zaufanym.
Siunia...sexi jestes! Ślicznie wyglądasz!!
Hahaha nie zakochałaś się przypadkiem?

hehe no kochana myślę że co jak co ale to on Ci w oczy nie spojrzy![]()
Hahahha jesteś boska, uwielbiam Cię i Twoje teksty
reklama
Hahaha nie zakochałaś się przypadkiem?Jeśli tak to możesz mi drinka postawić mlecznego oczywizda sprawa
No a z tym zamkniętym wątkiem to myślę, że może warto zgłosić to do MamySówki albo, któraś z nas może napisać do Admina. TYLKO NIE WIEM CO NA TO RESZTA LUTÓWEK???? No i nie wiem wiem jak się do Admina pisze... :/
Hahahha jesteś boska, uwielbiam Cię i Twoje tekstyŻeby nie było to szczerze bez żadnej wazeliny
![]()
to możesz mi oddać tego drinka jak Ci Gucha postawi

piszta piszta do admina, to może i ja cyca pokaże, ale nie mam kierownika, który by w niego zaglądał