reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Marlas Pięknie wyglądaliście, szczególnie Ty yyy tzn. Wy i Twój mężuść hiihihi i tacy szczęśliwi, podwójnie szczęśliwi :) Wszystkiego najlepszego dla Was kochani :)

Pyśka Ale zarąbiście wyglądałaś :) Extra kieca :D

Znachorka super bebzolek :)

Ja też wrzucam najnowsze fotki zrobione wczoraj rano :) Sorki, że tak bez głowy, ale się wstydzę- przecież prawie goła jestem :p Jak będzie zamknięty wątek, albo gdyby udało się zamknąć ten to wtedy bym wrzuciła z pyszczkiem.

23 tydzprzod.jpg 23 tydzbok.jpg

Pyśka Ale zarąbiście wyglądałaś :) Extra kieca :D

Znachorka super bebzolek :)

Ja też wrzucam najnowsze fotki zrobione wczoraj rano :) Sorki, że tak bez głowy, ale się wstydzę- przecież prawie goła jestem :p Jak będzie zamknięty wątek, albo gdyby udało się zamknąć ten to wtedy bym wrzuciła z pyszczkiem.
Ale śliczny brzuszek!!!!:tak::tak::tak::-) Widać że Oleńka ślicznie sobie rośnie;-):-)

reklama
Do góry