reklama
Kkropeczka
Wdrożona(y)
A nie będę gorsza , dawno bębna nie pokazywałam
no świetne mieszkanko dla maluszka! śliczota:-)
sukienusia na weselicho (jak dobrze, ze mam mały brzuch i mozna było coś kupić w norlanej cenie w normalnym sklepie )
Cudna sukienka! Ja też niedawno byłam na weselu, ale miałam coś w innym stylu, a Ty nie dość, że pięknie, jak na przyszłą mamuśkę przystało, to jeszcze i sexy wyglądasz ;-)
olenka12345
Fanka BB :)
sukienusia na weselicho (jak dobrze, ze mam mały brzuch i mozna było coś kupić w norlanej cenie w normalnym sklepie )
Super wyglądasz naprawdę masz śliczny mały brzuszek a sukienka też mi się podoba;-)idealnie sie komponujecie z brzuszkiem w niej;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dziewczyny super brzuszki! Pysia sukienka zaj..bista!!!:-)A nie będę gorsza , dawno bębna nie pokazywałam
jestem pełna zdziwienia i podziwu jak Kasia znalazła chwilę, by tu zajrzeć na dwie godziny przed ślubem ja się mało nie spóźniłam na własny (tzn. spóźniliśmy się na błogosławieństwo, ale już na sam ślub byliśmy pół godziny za wcześnie) , a od rana miałam wizyty upiększające, potem latanie po domu i sprawdzanie czy wszystko zabrałam.... normalnie podziwiam ją
czekamy na wieści i fotki Kasiu i to jak najszybciej!!! powodzenia w tym pięknym dniu, buziaki!!
czekamy na wieści i fotki Kasiu i to jak najszybciej!!! powodzenia w tym pięknym dniu, buziaki!!
olenka12345
Fanka BB :)
Bo Kasia to Turbodymolutóweczka przecież;-)..a my zawsze dajemy radę;-):-)
zaawansowana edycja, i załaczniki dodajesz.jak dodac zdjecia ????
reklama