reklama
Pyśka Ale zarąbiście wyglądałaś Extra kieca
Znachorka super bebzolek
Ja też wrzucam najnowsze fotki zrobione wczoraj rano Sorki, że tak bez głowy, ale się wstydzę- przecież prawie goła jestem Jak będzie zamknięty wątek, albo gdyby udało się zamknąć ten to wtedy bym wrzuciła z pyszczkiem.
Zobacz załącznik 175431 Zobacz załącznik 175432
Loooomatko kochana kasiunia ale biust to ty masz.......piekny Brzusio bajeczny a jakie majtusie a kwiatuszkiem na srodku picznego wlosa
Tez mam kreseczke na brzuchu...tzn ja to mam kreche od picznego wlosa a z po cyc
No w oczy to raczej nie haha...ale moze w czekoladowe oczko raczej...boze jaka ja obrzydliwa...hehe no kochana myślę że co jak co ale to on Ci w oczy nie spojrzy
Dziewczyny bosko !!!
Siunia ekstra figurka, super brzusio, a cyca to Ci normalnie zazdroszczę :-)
Pysia superaśnie wyglądałaś. Założę się, że lepiej od panny młodej i że wszyscy faceci patrzyli tylko na ciebie ;-)
Siunia ekstra figurka, super brzusio, a cyca to Ci normalnie zazdroszczę :-)
Pysia superaśnie wyglądałaś. Założę się, że lepiej od panny młodej i że wszyscy faceci patrzyli tylko na ciebie ;-)
zabeczka
Fanka BB :)
Pochwalilam sie juz na NK to i tu sie pochwale brzusiem:-) 24 tc i 2 dzien. Zdjecia sa podobne do tych ostatnich bo robie sobie co tydzien w tym samym ubranku aby widziec roznice
A jak bedzie watek zamkniety to pokaze goly brzusie, bo teraz to ja sie wstydze
A jak bedzie watek zamkniety to pokaze goly brzusie, bo teraz to ja sie wstydze
Załączniki
Siuniab brzusio super super super taki sliczny ciazowy :-) no i masz juz widoczna kreche. Ja tej krechy w pierwszej ciazy wogole nie mialam, choc pare osob mi wmawialo, ze to niemozliwe, bo wszystkie ciezarowki maja a guzik prawda wiec moze i tym razem mnie ominie
No a "oddech" to Ty masz uroczy ja to lubie jak babka ma ladny i konkretny ...no ten tego
Zabeczko ale Ty masz zgrabniutki brzunio ja to mam juz co najmniej 3 razy taki zazdroszcze Ci...
No a "oddech" to Ty masz uroczy ja to lubie jak babka ma ladny i konkretny ...no ten tego
Zabeczko ale Ty masz zgrabniutki brzunio ja to mam juz co najmniej 3 razy taki zazdroszcze Ci...
reklama
piszta piszta do admina, to może i ja cyca pokaże, ale nie mam kierownika, który by w niego zaglądał i od razu niech się ktoś spyta o ten zamknięty wątek, bo juuuż czas
Najlepiej byłoby chyba do MamySówki napisać i powiedzieć aby się zapytała bo póki co ona zawsze pośredniczyła w takich sprawach.
Zgdonie z obietnicą fryzura
Ale super te loko-fale uwielbiam takie, bo te pudlowo-nastroszone jak se niektóre lubią lajsnąć to masakra
Żabeczko ślicznie wyglądasz Taka zgrabniutka jesteś i wyglądasz kwitnąco
A tak w ogóle to chciałam podziękować Wam komplementy. No ale z tym cycem to ja nie wiem o co kaman- chyba jak na ciążowy to normalny jest Powiększył się dosyć to fakt, ale noszę cały czas ten sam stanik co przed ciążą. Jedynie stały się cięższe i nabrzmiałe. Hmmm... Sama nie wiem ale i tak dziękuję za komplemenciory