reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
Pyśka Ale zarąbiście wyglądałaś :) Extra kieca :D

Znachorka super bebzolek :)

Ja też wrzucam najnowsze fotki zrobione wczoraj rano :) Sorki, że tak bez głowy, ale się wstydzę- przecież prawie goła jestem :p Jak będzie zamknięty wątek, albo gdyby udało się zamknąć ten to wtedy bym wrzuciła z pyszczkiem.

Zobacz załącznik 175431 Zobacz załącznik 175432

Loooomatko kochana kasiunia ale biust to ty masz.......piekny:) Brzusio bajeczny a jakie majtusie a kwiatuszkiem na srodku picznego wlosa:p
Tez mam kreseczke na brzuchu...tzn ja to mam kreche od picznego wlosa a z po cyc:p

hehe no kochana myślę że co jak co ale to on Ci w oczy nie spojrzy:-D:-D:-D
No w oczy to raczej nie haha...ale moze w czekoladowe oczko raczej...boze jaka ja obrzydliwa...

Dziewczyny bosko !!!

Siunia ekstra figurka, super brzusio, a cyca to Ci normalnie zazdroszczę :-)

Pysia superaśnie wyglądałaś. Założę się, że lepiej od panny młodej i że wszyscy faceci patrzyli tylko na ciebie ;-)

Pochwalilam sie juz na NK to i tu sie pochwale brzusiem:-) 24 tc i 2 dzien. Zdjecia sa podobne do tych ostatnich bo robie sobie co tydzien w tym samym ubranku aby widziec roznice:-D
A jak bedzie watek zamkniety to pokaze goly brzusie, bo teraz to ja sie wstydze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Załączniki

• ja.jpg
    ja.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 49
Siuniab brzusio super super super :tak: taki sliczny ciazowy :-) no i masz juz widoczna kreche. Ja tej krechy w pierwszej ciazy wogole nie mialam, choc pare osob mi wmawialo, ze to niemozliwe, bo wszystkie ciezarowki maja :dry:a guzik prawda:-p wiec moze i tym razem mnie ominie :-p
No a "oddech" to Ty masz uroczy :cool2: ja to lubie jak babka ma ladny i konkretny ...no ten tego :-p:-D

Zabeczko ale Ty masz zgrabniutki brzunio :tak: ja to mam juz co najmniej 3 razy taki :baffled: zazdroszcze Ci...

reklama
piszta piszta do admina, to może i ja cyca pokaże, ale nie mam kierownika, który by w niego zaglądał:no: i od razu niech się ktoś spyta o ten zamknięty wątek, bo juuuż czas:tak:

Najlepiej byłoby chyba do MamySówki napisać i powiedzieć aby się zapytała bo póki co ona zawsze pośredniczyła w takich sprawach.

Zgdonie z obietnicą fryzura :)

Ale super te loko-fale uwielbiam takie, bo te pudlowo-nastroszone jak se niektóre lubią lajsnąć to masakra ;)

Żabeczko ślicznie wyglądasz :) Taka zgrabniutka jesteś i wyglądasz kwitnąco :)

A tak w ogóle to chciałam podziękować Wam komplementy. No ale z tym cycem to ja nie wiem o co kaman- chyba jak na ciążowy to normalny jest :p Powiększył się dosyć to fakt, ale noszę cały czas ten sam stanik co przed ciążą. Jedynie stały się cięższe i nabrzmiałe. Hmmm... Sama nie wiem ale i tak dziękuję za komplemenciory :)

Do góry